eFotbal

Ligový pohár: Vardy s Tielemansem už táhli Leicester. Čtvrtfinále se bude týkat také Newcastlu a Southamptonu

Ligový pohár: Vardy s Tielemansem už táhli Leicester. Čtvrtfinále se bude týkat také Newcastlu a Southamptonu
Ligový pohár: Vardy s Tielemansem už táhli Leicester. Čtvrtfinále se bude týkat také Newcastlu a SouthamptonuFlashscore
Na ostrovech už se opět hraje, byť zatím nejde o Premier League, nýbrž o Ligový pohár, který tento týden nabízí osmifinálové boje. Na čtvrtfinálovou bránu již zaklepaly čtyři klubové adresy a k žádnému překvapení na úkor favorita nedošlo.
Reklama
Reklama

Southampton si pohlídal postup tím, že se mu podařilo po dvou trefách Adamse přetlačit Lincoln City 2:1 a stejného výsledku dosáhl také Wolverhampton Wanderers s Gillinghamem, o což se v průběhu druhého dějství postarali střelci Jimenez a Ait-Nouri.

Newcastle United udolal Bournemouth také udolal Bournemouth nejtěsnějším možným rozdílem, což v barvách "strak" zařídil v 67. minutě Sensi.

Nejpřesvědčivějšího výsledku dosáhl na výjezdu Leicester City, který triumfoval na půdě Milton Keynes Dons třígólovým rozdílem. Manažera Brendona Rodgerse gólově potěšili Vardy, Perez a Tielemans, jenž vypadl s Belgií v Kataru předčasně a žádnou velkou dovolenou tak nepotřeboval.

Pokud jde o zbylý program, ve středu večer nás ještě čekají duely Blackburn Rovers - Nottingham Forest, Charlton Athletic - Brighton a Manchester United - Burnley a ve čtvrtek se pak osmifinálový program uzavře atraktivním soubojem na Etihad Stadium mezi Manchesterem City a Liverpoolem.

Osmifinále Ligového poháru:

Wolverhampton Wanderers - Gillingham 2:1Southampton - Lincoln City 2:1Newcastle United - AFC Bournemouth 1:0Milton Keynes Dons - Leicester City 0:3

Nová palebná síla pro Kladiváře? Sázka na tuto kartu má Moyese vyjít na 25 milionů eur