eFotbal

Liverpool nepustil doma Leeds ke slovu, Tottenham ztratil na půdě Burnley, Arsenal na konci otočil zápas s Wolves

Liverpool nepustil doma Leeds ke slovu, Tottenham ztratil na půdě Burnley, Arsenal na konci otočil zápas s Wolves
Liverpool nepustil doma Leeds ke slovu, Tottenham ztratil na půdě Burnley, Arsenal na konci otočil zápas s WolvesFlashscore
Středeční dohrávky na Ostrovech nabídly hned tři duely, které opět více napověděly o tom, které týmy se v Premier League těší aktuální formě. Burnley přivítalo na své půdě Tottenham a diváci byli svědky jediné trefy utkání, kterou obstaral pro domácí v 71. minutě Mee. V poslední minutě šestiminutového nastavení pak rozhodl zápas Arsenal, který přitom až do 82. minuty prohrával.
Reklama
Reklama

Watford marně vzdoroval Crystal Palace a nakonec se musel smířit s pořážkou 1:4. Na úvodní trefu Matety ještě dokázal odpovědět Sissoko, ale poté se ke slovu opět dostali hosté a přesné zásahy slavili Gallagher a Zaha.

Liverpool si doma zastřílel proti Leedsu a vyhrál hladce 6:0. V první půli dvě penalty proměnil Salah, trefu vykázal také Matip. Po změně stran obstarali zbylé branky Mané a van Dijk.

Superzajímavý, především z perspektivy fandů Arsenalu, zápas byl k vidění na londýnském Emirates. Tam Arsenal prohrával už od 10. minuty a Vlci dlouho vypadali, že mohou pomýšlet na tři body. Z tohoto snu je vyvedl až ve 82. minutě Pepe, stejny hráč hluboko v nastavení pak přihrál na rozhodující gól Lacazettemu.

Burnley - Tottenham 1:0 Branka: 71. Mee

Watford - Crystal Palace 1:4Branky: 18. Sissoko - 15. Mateta, 42. Gallagher, 85. a 90. Zaha

Liverpool - Leeds 6:0 Branky: 15. z pen. a 35 z pen. Salah, 30. Matip, 80. a 90+1. Mané, 90+3. van Dijk

Arsenal - Wolves 2:1

Branky: 82. Pepe, 90 (+5). Lacazette - 10. Hwang Hee-Chan