eFotbal

Lloris se mohl vrátit domů, ale odmítnul. Pak přinesl důvod

Lloris se mohl vrátit domů, ale odmítnul. Pak přinesl důvod
Lloris se mohl vrátit domů, ale odmítnul. Pak přinesl důvodFlashscore
Jak informoval The Telegraph, OGC Nice nabídlo v posledních hodinách přestupového období brankáři Hugo Llorisovi možnost návratu do klubu. Zkušený gólman však nabídku odmítl a nyní vysvětlil, proč tak učinil.
Reklama
Reklama

Lloris se v Tottenhamu propadl v hierarchii a Francouze v základní sestavě nahradil Guglielmo Vicario. Očekávalo se proto, že v létě klub opustí. Lloris však trval na tom, že ve svém dalším klubu bude jedničkou, což vedlo k tomu, že odmítl nabídky Lazia a Newcastlu United.

Nice pak učinilo nabídku v posledních hodinách okna poté, co Kasper Schmeichel opustil Les Aiglons. Dánský brankář ukončil smlouvu po vzájemné dohodě poté, co ho v základní sestavě nahradil Marcin Bulka. Lloris však možnost návratu do svého bývalého klubu odmítl.

Vzbudilo to trochu kontroverze, a tak se dlouholetá jednička Tottenhamu rozhodla vše vysvětlit.

"Hodinu před koncem okna mi zavolal agent, který evokoval možnost přestupu do OGC Nice. Hráčské vyhlídky a sportovní projekt, skutečné motory hráčova rozhodnutí, mnohem více než finanční podmínky, nebyly jasně vysloveny. Příznivci a tým si zaslouží něco lepšího než rozhodnutí ve zlomku vteřiny na základě telefonátu bez očekávání nebo jasného sportovního projektu hodinu před uzavřením okna v době, kdy jsem to nečekal," řekl Lloris.