eFotbal

Londýnská policie již vyšetřuje napadení Dúbravky fanouškem Blues, Pochettino je zklamaný

Londýnská policie již vyšetřuje napadení Dúbravky fanouškem Blues, Pochettino je zklamaný
Londýnská policie již vyšetřuje napadení Dúbravky fanouškem Blues, Pochettino je zklamanýFlashscore
Londýnská policie a klub Chelsea začaly podle BBC vyšetřovat úterní incident ze stadionu Stamford Bridge, kde fanoušek domácího týmu napadl brankáře Newcastlu Martina Dúbravku. Událost ze čtvrtfinálového utkání Ligového poháru odsoudil i trenér Chelsea Mauricio Pochettino.
Reklama
Reklama

Fanoušek Chelsea pronikl na trávník zpoza Dúbravkovy branky krátce poté, co Chelsea v nastaveném čase vyrovnala na 1:1. Slavící muž se vysmekl pořadateli, do slovenského gólmana vrazil hrudí a poté běžel zpět na tribunu. Zatčen nebyl. Londýnský tým v penaltovém rozstřelu dokonal obrat a postoupil do semifinále.

"Jsem z toho zklamaný. Fanoušci musejí být s těmito věcmi opatrní, protože je to nebezpečné pro hráče. Nesouhlasím s tím, aby se něco takového dělo tady na Stamford Bridge ani na jiných stadionech v Evropě nebo ve světě," uvedl trenér Chelsea Pochettino.

Čtyřiatřicetiletý Dúbravka se dostal do branky poté, co si brankářská jednička Newcastlu Nick Pope začátkem prosince poranila rameno. Bývalý gólman Liberce a pražské Sparty odchytal posledních pět utkání United.

Messimu se do týmu snů složeného výhradně z bývalých či současných kolegů nevešli Henry ani Valdés