eFotbal

Loučení po pouhé jedné sezóně? Koundé reagoval na zvěsti o svém přesunu na Ostrovy

Loučení po pouhé jedné sezóně? Koundé reagoval na zvěsti o svém přesunu na Ostrovy
Loučení po pouhé jedné sezóně? Koundé reagoval na zvěsti o svém přesunu na OstrovyFlashscore
Čtyřiadvacetiletý francouzský obránce Jules Koundé má za sebou výbornou sezónu v barvách Barcelony, kam přišel v létě ze Sevilly. Nejen ve španělských médiích se začaly množit spekulace o jeho možném odchodu, proto odchovanec Bordeaux pocítil nutnost se k tomu sám vyjádřit.
Reklama
Reklama

S Barcelonou ovládl aktuální ročník La Ligy a stal se klíčovou tváří v defenzivní řadě. Zprávy prezentované skrze weby Marca či Mundo Deportivo hovořily o možnosti, že by mohl změnit klubové barvy, pokud by se naskytla správná příležitost.

Po jeho službách dlouhodobě prahne londýnská Chelsea, ve střehu zůstává také Manchester United, ale francouzský legionář dal jasně najevo, že v jeho hlavě v současné době myšlenky na odchod nejsou.

„Aby bylo jasno, tak jsem nikdy nežádal vedení Barcelony, aby mě pustilo jinam. Jsem tu šťastný a věřím, že můžeme hodně dokázat, takže nikam nejdu,“ nechal se Koundé slyšet v příspěvku na svém Twitteru, čímž vyvrátil fámy o tom, že by mohl během letního přestupového okna zamířit do Premier League.

Pro něj i jeho spoluhráče s Barcelony, kteří si s předstihem zajistili mistrovský titul v La Lize, skončí sezóna po nedělním závěrečném kole aktuálního ročníku, který Katalánci sehrají na Camp Nou s Mallorcou.