eFotbal

Manchester United dokráčel ke třetí letní výhře, Barcelona roznesla na kopytech Beckhamovo Inter Miami

Manchester United dokráčel ke třetí letní výhře, Barcelona roznesla na kopytech Beckhamovo Inter Miami
Manchester United dokráčel ke třetí letní výhře, Barcelona roznesla na kopytech Beckhamovo Inter MiamiFlashscore
Šestatřicetinásobný šampion Eredivisie Ajax Amsterdam absolvoval již svou pátou přípravu léta, v níž se mu podařilo přetlačit Red Bull Salcburk poměrem 3:2.
Reklama
Reklama

Za tým, který v posledních týdnech přehrál Meppen i Lokomotivu Záhřeb, Remizoval s Eupenem a prohrál s Paderbornem, se na rakouské půdě střelecky prosadili Tadič, Kudus a Taylor.

Poslední dva přátelské duely před ostrým startem proti PSV čekají tým z arény Johana Cruijffa proti Eintrachtu Frankfurt a Šachtaru Doněck.

To Manchester United je zatím v předsezonní přípravě stoprocentní a ze tří utkání má skóre 11:2, s tím, že poslední triumf nad Crystal Palace nakonec skončil 3:1.

Rudí ďáblové dohrávali posledních deset minut bez vyloučeného Fishe, ale soupeř z Londýna už po Wardovi žádnou trefu nepřidal. Erika ten Haga potěšili skórující Sancho, Rashford a Martial, jenž se zapsal do střelecké listiny již potřetí v řadě.

Barcelona si po nedávné nečekané remíze 1:1 s Olotem za oceánem spravila chuť a ve floridském Fort Lauderdale roznesla tamní Inter Miami 6:0.

Za tým, který má před sebou přípravy proti Realu Madrid, Juventusu i New Yorku Red Bulls, se prosadilo šest různých hráčů, jmenovitě Aubameyang, Raphinha, Fati, Gavira, Depay a Dembélé.

Robert Lewandowski ještě proti klubu Davida Beckhama, v jehož dresu marně dobýval katalánskou svatyni také Gonzalo Higuaín, samozřejmě nenastoupil a zapojit by se měl až později.

Přátelsky:

Inter Miami CF - FC Barcelona 0:6 (0:3)Crystal Palace - Manchester United 1:3 (0:1)Red Bull Salzburg - Ajax Amsterdam 2:3 (1:2)

Giroud táhl AC Milán, Chelsea udolala Mexičany, United zopakovali čtyřku, za Arsenal znovu skóroval Jesus

Zdroj: FootyRoom