eFotbal

Mandous chválil Masopusta na stoperu: Ve druhé půli neměl soupeř výraznou šanci, zvládl to výborně

Mandous chválil Masopusta na stoperu: Ve druhé půli neměl soupeř výraznou šanci, zvládl to výborně
Mandous chválil Masopusta na stoperu: Ve druhé půli neměl soupeř výraznou šanci, zvládl to výborněFlashscore
Jedna inkasovaná branka, několik úspěšných brankářských zákroků i komunikace v defenzivní řadě po vyloučení stopera Aihama Ousoua. Aleš Mandous hovořil na tiskové konferenci po jubilejním 300. derby slavných "S" o více věcech...
Reklama
Reklama

"Byl to hodně smolný gól," uvedl po závěrečném hvizdu devětadvacetiletý strážce svatyně, jehož tým prohrál podruhé za sebou.

Když byl vyloučen Ousou, na stopera se musel přesunout křídelník Lukáš Masopust. Jak to fungovalo? "Nebyl tam žádný problém, když se na to místo posunul Lukáš Masopust. Zkoušel si tu pozici i před Velvary na tréninku, pak si na stoperu i zahrál. Ve druhé půli neměl soupeř výraznou šanci, zvládl to výborně," chválil svého reprezentačního kolegu exolomoucký gólman.

Po zranění jedničky Ondřeje Koláře už chytal Mandous v šestém soutěžním utkání v řadě. "Pro mě je skvělé chytat za Slavii, jsem moc rád, že tu můžu být. Taky jsem se dostal zpátky do reprezentace, což je obrovská čest. Samozřejmě jsem spokojený, že jsem mohl chytat tolik zápasů. I když mě mrzí, že to je po zranění Koliho. Bylo to pro mě první derby, chtěl jsem si to užít. Bohužel jsme smolně prohráli," uzavřel na stránkách slavia.cz Mandous, jehož chlebodárce přivítá v příštím ligovém kole na Sinobo Stadium třináctý Slovan Liberec.

Odrazili jsme se od základů a přidali naši kvalitu, která tady v té kabině je velká, zářil Čelůstka

Zdroj: slavia.cz