eFotbal

Martial? Marseille se nelíbí, že je opakovaně veřejně spojována s bývalým útočníkem Monaka i Lyonu

Martial? Marseille se nelíbí, že je opakovaně veřejně spojována s bývalým útočníkem Monaka i Lyonu
Martial? Marseille se nelíbí, že je opakovaně veřejně spojována s bývalým útočníkem Monaka i LyonuFlashscore
Slavný Olympique Marseille netěší spekulace ohledně jeho údajného zájmu o osmadvacetiletého francouzského forvarda Anthonyho Martiala z Manchesteru United, který je držitelem ceny "Golden Boy" za rok 2015.
Reklama
Reklama

Rychlonohý útočník, u nějž momentálně svítí na transfermarkt.com tržní hodnota 15 milionů eur, má být tento měsíc na prodej, s tím, že smlouva v divadle snů na Old Trafford mu dobíhá letos v červnu.

Ofenzivní univerzál s třiceti mezinárodními starty za rodnou zemi už byl opakovaně spojován právě s desetinásobným šampionem Francie ze Stade Orange Vélodrome. Tamní gigant však trvá na tom, že o něj nemá zájem a že ho na jih země nepřivede.

List La Provence dokonce informoval o tom, že má být management účastníka vyřazovací fáze Evropské ligy až naštvaný, že je neustále zatahován do podobných spekulací a má pocit, že je Olympique pouze využíván k umělému zvyšování zájmu a pozornosti.

Martial v této sezoně Premier League:

13 startů5 pobytů v základní sestavě445 odehraných minut1 gól1 asistence

Na ostrovech se očekává, že Martial, jehož si na rudou stranu Manchesteru přivedl ve své době nizozemský manažer Louis van Gaal, opustí také anglickou půdu a nikde jinde v Premier League už ho neuvidíme.

Francouzská Ligue 1 by se nabízela. Před odchodem do Anglie totiž prošel bývalý fotbalista Sevilly i Monakem či Olympiquem Lyon a tamní soutěž proto velmi dobře zná.

Italský stratég ve službách Marseille Gattuso má v současnosti do útoku k dispozici Vitinhu, Correu, Ndiayeho, Sarra i Aubameynga a Martiala nutně nepotřebuje.

Aubameyangův návrat do Ligue 1 po deseti letech se povedl, lepšího gólového asistenta soutěž nezná