eFotbal

Méně konkurence pro Schicka s Hložkem? Ancelotti ukázal na jméno, které vychovali na Camp Nou

Méně konkurence pro Schicka s Hložkem? Ancelotti ukázal na jméno, které vychovali na Camp Nou
Méně konkurence pro Schicka s Hložkem? Ancelotti ukázal na jméno, které vychovali na Camp NouFlashscore
Bílý balet by rád učinil ještě několik tahů na přestupovém trhu a jedním z nich má být také angažování teprve sedmnáctiletého útočníka Bayeru Leverkusen. Přestože Iker Bravo dostal v A-týmu doposud šanci pouze v několika zápasech, mohlo by to znamenat méně konkurence pro české legionáře Schicka s Hložkem. Pikantní na tom celém také je, že tohoto mladíka vychovali na Camp Nou.
Reklama
Reklama

Dnes se již klubová loajalita tolik nenosí, přesto jsou adresy, kde přesuny ke konkurenci neodpouští. Iker Bravo má před sebou celou kariéru a doposud se jeví jako jméno, kterému by mohla patřit budoucnost. V sedmnácti letech má dobrou průpravu z akademie La Masia, z čehož by nyní rád těžil Real Madrid.

V minulém ročníku Bundesligy dvakrát nakoukl z lavičky náhradníků do utkání, v přípravě si připsal tři starty a tři přesné zásahy. Stabilní součástka výběru Španělska do sedmnácti let má na kontě jedenáct branek v pouhých čtrnácti zápasech. Tři starty má již za reprezentační devatenáctku, ale v tomto výběru ještě sítě nerozvlnil.

Jeho výjimečné výkony upoutaly pozornost Realu Madrid, který se nebude ostýchat někdejší produkt Barcelony zlákat do svých řad. Los Blancos letos na přestupovém trhu dávají do popředí perspektivní mladíky, které si mohou sami dovychovat. Mezi oslovenými jsou jména jako Matheus Nascimento, Dario Osorio či Samed Bazdar.

První soutěžní zápas Persije? Júsuf nehrál, Krmenčík neskóroval a Kúdela byl u klíčového inkasovaného gólu

Zdroj: defensacentral.com