eFotbal

Milánské derby ovládlo AC, Vlahovič se podílel na výhře Juventusu

Milánské derby ovládlo AC, Vlahovič se podílel na výhře Juventusu
Milánské derby ovládlo AC, Vlahovič se podílel na výhře JuventusuFlashscore
Čtyřiadvacáté kolo italské nejvyšší soutěže nabídlo hned trojlístek zápasů v sobotu. Jako první se divákům představilo římské AS, které doma s Janovem bralo bod za bezbrankovou remízu. Šlágrem kola pak bylo nepochybně milánské poměření sil, které nakonec dopadlo lépe pro AC. Inter poslal do vedení v první půli Perišič, ale po změně stran zaznamenal dvě trefy v krátkém sledu Giroud.
Reklama
Reklama

Fiorentina chtěla ubránit svou půdu před nájezdem Lazia, ale dařilo se to jen v prvním poločase. Přesné zásahy slavili nakonec Milinkovič-Savič, Immobile a vlastní branku vykázal Biraghi.

Nedělní program odšpuntoval duel mezi Atalantou a Cagliari. Výběr z Bergama nakonec musel skousnout hořkost porážky, když na dvě trefy Pereiry dokázal odpovědět jen v jednom případě Palomino.

Zatímco Bologna a Empoli se rozešly smírně po bezbrankové remíze, Neapol si vezla pod Vesuv tři body za skalp Benátek. Ve druhém poločase otevřel skóre Osimhen a v nastaveném čase náskok pojistil Petagna. Sampdoria si vyšlápla na Sassuolo a po trefách Caputa, Sensiho, Contiho a Candrevy slavila vysokou výhru 4:0.

Čerstvá posila Stará dámy o sobě dala vědět hned v utkání proti Veroně, když ve 13. minutě otevřela skóre po přihrávce Dybaly. Po změně stran pak náskok Juventusu pojistil další nováček Zakaria, který upravil na konečných 2:0.

Serie A - 24. kolo:

AS Řím - Janov CFC 0:0

Inter Milán - AC Milán 1:2 Branky: 38. Perišić - 75. a 78. Giroud

Fiorentina - Lazio 0:3 Branky: 52. Milinković-Savić, 70. Immobile, 81. vlastní Biraghi

Atalanta - Cagliari 1:2 Branky: 64. Palomino - 50. a 68. Pereiro

Bologna - Empoli 0:0

Venezia - Neapol 0:2 Branky: 59. Osimhen, 90+10. Petagna

Sampdoria - Sassuolo 4:0 Branky: 5. Caputo, 7. Sensi, 63. Conti, 90+1. Candreva z pen.

Udinese - Turín FC 2:0 Branky: 90+3. Molina, 90+7. Pussetto z pen.

Juventus - Verona 2:0 Branky: 13. Vlahović, 61. Zakaria