eFotbal

Miliony za Kohúta? Baník má smůlu, není to pro nás téma, vzkázalo Slovácko do Ostravy

Miliony za Kohúta? Baník má smůlu, není to pro nás téma, vzkázalo Slovácko do Ostravy
Miliony za Kohúta? Baník má smůlu, není to pro nás téma, vzkázalo Slovácko do OstravyFlashscore
Posilování Baníku Ostrava nebere konce. Sedm nových hráčů nemusí být finální číslo, podle informací iSport.cz se totiž vedení ostravského klubu vážně zajímá o Michala Kohúta (24) ze Slovácka.
Reklama
Reklama

Kohút je odchovanec Slovácka, v minulosti byl na stážích v francouzském NIce nebo italském Udinese. Talent v něm tedy rozhodně dřímá, nicméně dosud nebyl naplno rozvinut, a to zejména kvůli častým a vážným zdravotním problémům. Vždyť v minulé sezoně odehrál jen 841 minut.

I tak ale klepe na hranici sta ligových startů, zatím se mu podařilo vstřelit šest branek. I tohle číslo by on sám rád viděl řádově vyšší, jakožto ofenzivní záložník by rád produkoval více.

Vypadalo to, že čísla by mohl začít sbírat v ostravském Baníku. "Podle redakčních informací by se po dlouhých letech chtěl posunout dál a zkusit novou výzvu," píše iSport.cz s připomínkou, že za rok skončí Kohútovi kontrakt.

Hrozí tak odchod zdarma, to ale není nic, co by s klubem z jihu Moravy mělo zacloumat. „Není co řešit. Vůbec se tím nezabýváme, není to pro nás žádné téma,“ odpověděl na dotaz iSport.cz výkonný ředitel Slovácka Petr Pojezný. 

Klub o hráče nechce přijít, nicméně pokud si postaví hlavu, nezmůže celek z Uherského Hradiště nic. Byl by to již několikátý hráč v poslední době, který odešel po konci smlouvy bez jakékoliv náhrady. Namátkou stačí vzpomenout na Tomáše Zajíce, Jana Jurošku, Jana Klimenta či Václava Jurečku. 

Krejčí za sebou má první tiskovku. Můžeme dosáhnout velkých věcí, věří