eFotbal

Mise v Istanbulu bude předčasně ukončena. Hned trojlístek klubů nyní jedná o návratu Zahy do Anglie

Mise v Istanbulu bude předčasně ukončena. Hned trojlístek klubů nyní jedná o návratu Zahy do Anglie
Mise v Istanbulu bude předčasně ukončena. Hned trojlístek klubů nyní jedná o návratu Zahy do AnglieFlashscore
Zkušený africký útočník Wilfried Zaha by se mohl již po pouhém roce stráveném v Turecku vrátit do Premier Leauge. Jednatřicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny se v barvách Galatasaraye Istanbul neuvedl v příliš dobrém světle a v Anglii se špitá, že se o jeho služby zajímají hned tři prvoligové kluby.
Reklama
Reklama

Podle informací Football Insider by mohl hráč, o kterého se kdysi zajímal i londýnský Arsenal či Manchester United, skončit opět v Premier League. Africký legionář dokonce na Old Trafford chvíli působil, ale příliš herního vytížení se mu nedostalo. Větší zájem přišel až v době jeho slávy v barvách Crystal Palace, ale nabídka Rudých ďáblů byla tehdy odmítnuta.

NADVLÁDA MANCHESTERU CITY SKONČÍ, MÍRNĚ FAVORIZUJI ARSENAL, HLÁSÍ EXPERT PŘED STARTEM PREMIER LEAGUE

Zaha odehrál v barvách tureckého Galatasaraye 43 zápasů napříč všemi soutěžemi a připsal si v nich deset gólů a pět asistencí. Nyní se ale rýsuje zajímavé laso z Ostrovů, které se zdá být lákavé i pro samotného hráče, kterému se zřejmě v Istanbulu příliš nelíbí.

Mezi zájemci má figurovat i Crystal Palace, kde Zaha prožil nejlepší léta své dosavadní kariéry. Zájem o jeho služby ale mají také Leicester City nebo West Ham. Kladiváři v něm vidí možnou náhradu za Lucase Paquetu, který čelí nejisté budoucnosti díky sázkařskému skandálu.

Foto: Galatasaray SK