eFotbal

Morávek? Kouč Bohemians prosí fanoušky o trpělivost, aby neměli přehnané nároky a dali mu čas dostat se do formy

Morávek? Kouč Bohemians prosí fanoušky o trpělivost, aby neměli přehnané nároky a dali mu čas dostat se do formy
Morávek? Kouč Bohemians prosí fanoušky o trpělivost, aby neměli přehnané nároky a dali mu čas dostat se do formyFlashscore
Jak už jsme vás jako jedni z prvních informovali v úvodu pracovního týdne, Jan Morávek slíbil svůj třináct let starý slib a při návratu na českou půdu se vrátil do struktur Bohemians Praha 1905.
Reklama
Reklama

Smlouva byla podepsána do 30. června 2023, zatím tedy jen na rok, ale novému kouči klokanů Jaroslavu Zeleného to udělalo radost, protože bude mít v záložní řadě časem opět o něco víc možností...

"Jsem rád, že se Honza vrací. Svým způsobem je už dnes klubovou legendou a vzájemně si můžeme pomoci. On nám svými dovednostmi a my jemu s návratem do velkého fotbalu. Poslední dobou toho Mori moc nenahrál a máme dohodu, že bude záležet na něm a na jeho pocitu. Zdravotně je v pořádku, ale musí se dostat do herní i zápasové kondice a celkově do pohody. První tréninky ho čekají více pod dohledem kondičáka, projde i zátěžovými testy," uvedl nástupce Luďka KLusáčka.

Poprvé sice trénoval v pondělí v tréninkovém centru v Uhříněvsi, ale čekat jeho start v sobotu proti Hradci Králové by bylo bláhové.

"Budeme postupovat podobně, jako když se po zranění vracel Lukáš Hůlka nebo teď Martin Hála, který včera nastoupil za béčko. Až získá Honza herní jistotu, objeví se v nominaci na ligu. Chtěl bych poprosit fanoušky o trpělivost. Aby neměli přehnané nároky a dali Honzovi čas dostat se do formy. Pak bude pro Bohemku jistě přínosem a nemá žádný smysl tento krok uspěchat," ozřejmil bývalý trenér Chrudimi.

I u Botiče už ví, že dobří holubi se vracejí. Morávek po 13 letech opět navlékne zelenobílý dres Bohemians

Zdroj: bohemians.cz