eFotbal

Mourinho vyhlíží v AS Řím nové posily. Které čtyři hvězdy mají ve věčném městě aktuálně na radaru?

Mourinho vyhlíží v AS Řím nové posily. Které čtyři hvězdy mají ve věčném městě aktuálně na radaru?
Mourinho vyhlíží v AS Řím nové posily. Které čtyři hvězdy mají ve věčném městě aktuálně na radaru?Flashscore
Světoznámý portugalský stratég José Mourinho v uplynulém ročníku s AS Řím dokráčel do finále Evropské ligy, v něm ale podlehl fenoménu této pohárové soutěže Seville. Pro příští sezonu 2023/2024 tak chce kádr "Vlků" z věčného města posílit. Na koho by měl slavný kouč podle médií Football Italia a La Gazzetta dello Sport nakonec ukázat prstem?
Reklama
Reklama
Marcel Sabitzer

Podle informací La Gazzetta dello Sport Mourinho půjde po Sabitzerovi, rakouském záložníkovi, který nedávno skončený ročník strávil v Manchesteru United, v němž hostoval ze svého mateřského celku, jímž je německý Bayern Mnichov.

Sabitzer na Old Trafford podle všeho asi nezůstane, a tak buď bude pokračovat v Bayernu, anebo zamíří jinam. Krouží kolem něj několik zájemců, jen v Itálii se už psalo například o AC Milán. Favoritem však nyní má být Mourinhovo AS Řím.

Kovář pomohl United k čistému kontu, Reus řídil gólový festival Dortmundu, u výhry Benfiky byli Bah s Musou

Foto: Manchester United

Daiči Kamada

Hodně žhavým zbožím na trhu s volnými hráči je japonský špílmachr Kamada. Tomu vypršel kontrakt v bundesligovém Eintrachtu Frankfurt. Hráč se rozhodl s klubem neprodloužit smlouvu a nyní si vybírá z nabídek ostatních týmů. Je otázkou, jak se nakonec rozhodne.

Původně se zdálo, že má namířeno do AC Milán, média už psala, že je s Rossoneri dohodnutý a zbývá podstoupit jen lékařskou prohlídku. AC ale začalo vyčkávat, jak se celá situace na trhu ještě vyvine, a do pole-position se tak dle Football Italia dostal konkurenční AS Řím.

Další případ obvinění ze znásilnění v případě francouzského fotbalu. Tentokrát se týkají kapitána MonakaFred

Dalším středopolařem, jenž v minulé sezoně po boku Sabitzera nastupoval za Manchester United, je Fred. I o něj se navíc Římané zajímají. Brazilského reprezentanta Mourinho dobře zná, vedl jej právě během svého působení u Rudých ďáblů.

Problémem by pro Řím mohla být jeho cenovka. Na Old Trafford se prodeji někdejší hvězdy ukrajinského Šachtaru Doněck nebrání, požadovat však za ni podle Football Italia budou alespoň dvacet milionů eur. A to se římskému AS zdá moc.

Pulisic po čtyřech letech opouští Anglii. Jeho novým působištěm bude AC Milán

Foto: Manchester United

Gianluca Scamacca

Podle Football Italia by Mourinho do Říma rád přivedl i jednoho útočníka, favoritem číslo jedna pro něj má být Scamacca, urostlý italský forvard působící v anglickém West Hamu United. Musí však jít o trvalý přestup, žádost o hostování nedávno Kladiváři Vlkům zamítli.

Scamacca je italským reprezentantem a má v sobě potenciál stát se vynikajícím útočníkem. Toho jsou si v AS Řím dobře vědomi, a proto by jej rádi získali do svých řad. Nebudou to ovšem mít jednoduché, zájem hlásí také třeba konkurenční milánské AC.

FIFA vystavila Al-Nassru stopku na přestupy. Ronaldův klub nejprve musí splatit dluh

Foto: West Ham United