eFotbal

Mourinhova třetí štace na Stamford Bridge? Portugalec se již rozhodl

Mourinhova třetí štace na Stamford Bridge? Portugalec se již rozhodl
Mourinhova třetí štace na Stamford Bridge? Portugalec se již rozhodlFlashscore
Na Apeninském poloostrově se momentálně nejhlasitěji hovoří o propuštění Massimiliana Allegriho, stále se ale spekuluje nad budoucností Josého Mourinha u římských Vlků. Nyní už ale má být o budoucnosti šedesátiletého matadora rozhodnuto.
Reklama
Reklama

Chelsea nadále nemá svého manažera pro nadcházející sezónu, která pro Blues bude skutečně kritická. Jedním z hlavních favoritů na tento post byl dlouhou dobu José Mourinho, pro kterého by šlo už o třetí štaci na Stamford Bridge.

Nyní má ale být jasno. Podle Corriere dello Sport totiž sice Mourinha kontaktoval jeden z ředitelů Chelsea, portugalský manažer ale jakýkoliv návrat odmítl. Smlouvu, kterou má u římských Vlků do konce příští sezóny, by rád prodloužil a proto si již domluvil setkání s majitelem Danem Friedkinem.

Šedesátiletý lodivod Giallorossi je v Itálii nadmíru spokojen a rozhodně se není čemu divit. Před třinácti lety získal s Interem Milán treble, nyní úspěšně válčí s AS Řím. Loni klub dotáhl k prvnímu titulu v evropských klubových soutěžích, kdy AS triumfovalo v Evropské konferenční lize.

Letos Mourinho bojuje v lize o účast v Lize mistrů, tu by ale mohl přinést také triumf v Evropské lize. V druhé elitní evropské soutěži je AS v semifinále. Dodejme, že kromě Chelsea se o Mourinha zajímají také v Brazílii a v Paris St. Germain. Práci ale zkušený kouč momentálně měnit nehodlá.