eFotbal

Musím říct, že Souček se našemu trenérovi Allegrimu jako hráč velice líbí, přiznává viceprezident Juventusu

Musím říct, že Souček se našemu trenérovi Allegrimu jako hráč velice líbí, přiznává viceprezident Juventusu
Musím říct, že Souček se našemu trenérovi Allegrimu jako hráč velice líbí, přiznává viceprezident JuventusuFlashscore
Posledním velkým nákupem Juventusu se stal střelec Dušan Vlahovič, za něhož turínský obr vysázel Fiorentině 80 milionů eur. Dvaadvacetiletý srbský mladík si pak připsal za čtvrtý celek Serie A sedm ligových branek a celkem se v sezoně zastavil na devětadvaceti soutěžních trefách.
Reklama
Reklama

V ročníku 2022/2023 by mohl být podle viceprezidenta Pavla Nedvěda ještě lepší. "Jsem strašně rád, že jsme do něj investovali. Je neskutečně pracovitý, po dlouhé době máme v kádru kluka, kterého musíme vyhánět ze hřiště. Byl by na něm nejradši celý den a trénoval střelbu i všechno ostatní," přiznal na stránkách seznamzpravy.cz devětačtyřicetiletý rodák z Chebu.

V minulosti byl jeho zaměstnavatel ze severu Apeninského poloostrova blízko také zisku Patrika Schicka, jenž však na Juventus Stadium neprošel zdravotní prohlídkou a nakonec ho podepsal AS Řím. "Jo, to byla škoda. Už jsme to tenkrát měli podepisovat, ale měl problémy na zdravotní prohlídce. A náš pan generální se na to tehdy necítil a nepodepsalo se to. To mě mrzelo, mohl to být další Čech v Juventusu, to by bylo fajn. Vidíte, že talent je u něj obrovský. Dneska je v bundeslize, ve střelecké tabulce tam byl před ním jen Lewandowski," podotkl na seznamzpravy.cz bývalý záložník Lazia či Sparty.

Byť to se Schickem nevyšlo, třeba by to mohlo vyjít s nějakým jiným českým reprezentantem. V posledním roce se totiž mediálně probíral i možný zájem o současnou oporu West Hamu a kapitána českého národního mužstva Tomáše Součka. Co je na tom pravdy? "Ten kluk si zaslouží všechno, co má, protože je na něm vidět, s jak velkým zápalem fotbal hraje. Tady vidíte, jak důležitá je ve fotbale hlava. Talent dělá 10 procent, zbytek je v té práci. A musím říct, že Souček se našemu trenérovi jako hráč velice líbí," zakončil na seznamzpravy.cz Nedvěd.

Nebude tedy dávat Massimiliano Allegri pokyn k jeho získání v blížícím se letním přestupovém okně?

Upřímně, italskému fotbalu teď dá návrat AC i Interu na špičku víc, než kdyby zase vyhrál Juventus, míní Nedvěd

Zdroj: seznamzpravy.cz