eFotbal

Myjava se loučí uprostřed sezony se sedmi hráči, už po půl roce ve Spartaku končí i Hapalův prostřední syn

Myjava se loučí uprostřed sezony se sedmi hráči, už po půl roce ve Spartaku končí i Hapalův prostřední syn
Myjava se loučí uprostřed sezony se sedmi hráči, už po půl roce ve Spartaku končí i Hapalův prostřední synFlashscore
Sedmý tým druhé nejvyšší slovenské soutěže Spartak Myjava přijde během zimní přestávky o potomka hlavního trenéra Baníku Ostrava Pavla Hapala.
Reklama
Reklama

Dvaadvacetiletý středopolař, jehož zastupuje stejná hráčská agentura jako Lukáše Kalvacha, Adama Vlkanovu, Václava Jemelku či Dominika Janoška, tak vydrží podle informací eFotbal.cz v západní části Trenčínského kraje pouhého půl roku.

Mladík, jenž na nejvyšší úrovni debutoval v barvách Sigmy Olomouc a na Slovensku si zahrál v předešlé sezoně i za Považskou Bystricu, sice nastoupil během podzimu do třinácti duelů, nicméně v základní sestavě trenéra Ladislava Hudce figuroval jen čtyřikrát a dohromady odehrál pouze 430 minut bez gólového zápisu.

Naposledy zažiil herní akci 11. listopadu loňského roku a je zřejmé, že mu to ve Spartaku až tolik nesedlo, což dokládá i fakt, že poslední podzimní kolo proti Slavoji Trebišov se ho vůbec netýkalo.

Odchovanec Baníku míří k našim západním sousedům. Jedenáctým Čechem v historii Kaiserslauternu se stane Kaloč

Příští destinace hráče, jehož bilance ve FORTUNA:LIZE se zastavila na dvou startech, ještě není známa. V Myjavě však končí i dalších šest hráčů.

Jak připomněl na síti X i Jozef Kopčo, přípravu jinde by měli začít i jeho podzimní spoluhráči v Myjavě Jakub Tancík (Považská Bystrica), Marek Švec (Vion Zlaté Moravce), Frederik Bílovský, Martin Svatík, Samuel Benovič (Malženice) i Róbert Štefánek (Beluša).

P.S.: Hapal má na fotbalové mapě i další dva syny - nejstarší Lukáš působí v Hranicích a nejmladší Štěpán je od loňského léta součástí Baníku B.

Varnsdorf hlásí na startu přípravy změny. Měnil hráče s Libercem, zkouší i talent z Boleslavi