eFotbal

Na Fàbregase určitě budeme upozorňovat, je to skvělý hráč, chválil Vrba stárnoucí hvězdu AS

Na Fàbregase určitě budeme upozorňovat, je to skvělý hráč, chválil Vrba stárnoucí hvězdu AS
Na Fàbregase určitě budeme upozorňovat, je to skvělý hráč, chválil Vrba stárnoucí hvězdu ASFlashscore
Když hrál osminásobný šampion Ligue 1 z Monaka před pár dny generálku na vstup do třetího předkola Ligy mistrů, těsně podlehl Realu Sociedad San Sebastian.
Reklama
Reklama

Kouč AS Niko Kovač nasadil do základní sestavy jak Kevina Vollanda, tak Wissama Ben Yeddera, Gelsona Martinse, Djibrla Sidibého i Aleksandra Golovina.

Čtyřiatřicetiletý Cesc Fábregas se dostal do hry až na druhých pětačtyřicet minut, když nahrazoval ruského reprezentanta a je možné, že k podobnému scénáři dojde i v úterý večer na Letné...

I když je bývalý záložník Arsenalu, Chelsea či Barcelony v poslední době spíše náhradníkem (v minulém ročníku francouzské ligy šel do akce jednadvacetkrát a dohromady nasbíral 871 minut s bilancí dvou branek), papírově je pořád velká hvězda a myslí si to také hlavní kouč letenského "S" Pavel Vrba.

"Fàbregas je výborný fotbalista. Říkal jsem Tomášovi, že měl výborného spoluhráče, proto hrál v Arsenalu tak dobře. Hráči jsou to zkušení, mají za sebou krásnou karieru. Určitě na Fàbregase budeme upozorňovat, je to skvělý hráč," chválil stratég českého vicemistra.

Šéf Nity, Karlssona, Vindheima a spol. mimo jiné lehce překvapil i tím, že Ligue 1 řadí výš než bundesligu. "Dle mého názoru jsou ligy, které jsou nadstandardní. Patří tam italská, španělská, francouzská, anglická. Tam jsou podle mě nejlepší hráči. To pořadí si můžete udělat sami. To jsou ligy, které jsou top v Evropě. Mužstva, která tam hrají nahoře jako PSG nebo Monako, jsou silná. Je to hodně těžká soutěž i silný soupeř," uzavřel na webu sparta.cz Vrba, který si myslí, že ač AS dosud nesehrálo žádný soutěžní zápas, během léta hrálo s německými i španělskými mužstvy a bude připraveno dobře.

Sparta - Monako, Ferencváros - Slavia, Jablonec - Celtic. Bohemians - Sparta. Start PL. Superpohár i finále OH!

Zdroj: sparta.cz