eFotbal

Na hvězdičku Frankfurtu se dotazovali vyslanci z Old Trafford. Jakou cenovku má připnutou na dresu

Na hvězdičku Frankfurtu se dotazovali vyslanci z Old Trafford. Jakou cenovku má připnutou na dresu
Na hvězdičku Frankfurtu se dotazovali vyslanci z Old Trafford. Jakou cenovku má připnutou na dresuFlashscore
Finále Evropské ligy je nemine a změří v něm síly se španělským Villarrealem, který vyřadil londýnský Arsenal. Manchester United finišuje zajímavou sezónu, ve které svěřenci Ole Gunnara Solskjaera zaznamenali velký progres a Premier League s největší pravděpodobností zakončí na druhém místě. Zisk cenné trofeje by zmírnil lehké zklamání, že na Ostrovech vládne městský rival, ale zároveň by znamenal příslib do další sezóny.
Reklama
Reklama

Není žádným tajemstvím, že Rudí ďáblové chtějí v létě na Old Trafford přivést nového útočníka. Mužem číslo jedna je již delší dobu Erling Haaland z Dortmundu, ale norský legionář je žhavým artiklem pro celou řadu dravců, proto nebude souboj o jeho schopnosti nic snadného. Solskjaer má samozřejmě i záložní plán, který se jeví jako velmi reálný.

Podle německého listu Frankfurter Rundschau je předmětem zájmu portugalský střelec, který pod křídly bundesligového majitele dokázal restartovat kariéru. Někdejší součástka AC Milán přišla ze San Siro nejprve na hostování, poté byla pro nadbytečnost uvolněna na trvalý podpis.

Pětadvacetiletý André Silva si v tomto ročníku Bundesligy připsal již 25 přesných zásahů v devětadvaceti kolech, což neuniklo pozornosti nejen u našich západních sousedů. Případný zájemce by musel uhradit okolo 35 milionů liber, což je cenovka, která je v porovnání s hodnotou za Haalanda přijatelná.

Zdroj: fr.de