eFotbal

Na Julisce myslí na budoucnost. Rada testuje sedmnáctiletého slovenského gólmana

Na Julisce myslí na budoucnost. Rada testuje sedmnáctiletého slovenského gólmana
Na Julisce myslí na budoucnost. Rada testuje sedmnáctiletého slovenského gólmanaFlashscore
Pražská Dukla má jasný cíl pro jaro. Ráda by se po odmlce vrátila mezi tuzemskou klubovou elitu. Její vize však není pouze krátkodobá a myslí také na budoucnost. V současnosti testuje teprve sedmnáctiletého slovenského brankáře Kristiána Zábojníka z FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble.
Reklama
Reklama

Aktuálně druhý celek FNL sídlící na Julisce se stále připravuje na jarní start ligy. Na svém kontě má 30 bodů a pouhé 4 ztrácí na lídra z Vyškova. Svěřenci kouče Petra Rady by rádi zakončili sezónu na prvním místě, což by znamenalo automatický postup do nejvyšší soutěže. Ještě před ligovým startem je ale čeká zápas v MOL Cupu proti Opavě.

ZÁKLAD JE BÝT POŘÁD LEPŠÍ NEŽ OSTATNÍ, TVRDÍ BERKOVEC. SVÁČEK I HLOŽÁNEK ALE PODLE NĚJ VYPADAJÍ DOBŘE

Dukla si v zimě pojistila své opory Romana Holiše a Martina Douděru, z Pardubic si zapůjčila do konce sezóny Matěje Helešice a získala také zkušeného Jakuba Horu, jenž na podzim působil v Českých Budějovicích.

Pražský klub ale testuje i mladé talenty a jedním z nich je sedmnáctiletý slovenský gólman Kristián Zábojník. Ten doposud herně rostl v klubu, který nedávno sehrál přípravný zápas se Slavií a podlehl jí vysoko 1:4. Slovenský talent na podzim působil ve starším dorostu a v tamní nejvyšší mládežnické soutěži odehrál jedenáct utkání a připsal si dvě čistá konta.