eFotbal

Nákup nebudeme riskovat aneb pět hvězd v útlumu, které by mohly jít v zimě nejprve na hostování

Nákup nebudeme riskovat aneb pět hvězd v útlumu, které by mohly jít v zimě nejprve na hostování
Nákup nebudeme riskovat aneb pět hvězd v útlumu, které by mohly jít v zimě nejprve na hostováníFlashscore
Coutinho do Aston Villy je první vlaštovka. Hráč se otrká v novém klubu, Villans mají ve smlouvě klauzuli o možném letním transferu za předem stanovenou sumu 33 milionů liber. Kdo dál je na současném trhu tak rizikové zboží, že zřejmě změní během zimního přestupového okna působiště “s podmínkou,” tedy na hostování?
Reklama
Reklama
Isco (Real Madrid)

Španěl je permanentně spojován s odchodem ze španělské metropole, protože se v posledních měsících nedokázal prosadit do plánů Carla Ancelottiho a v této sezóně nastoupil playmaker za Los Blancos jen devětkrát, z toho jen dvakrát od začátku. Podle zpráv je Real Madrid ochoten Isca tento měsíc poslat na hostování bez nároku na honorář a je ochoten hradit i část Iscova platu. Zájem mají mít Arsenal, Tottenham Hotspur a Newcastle.

Dele Alli (Tottenham)

Podle mnoha zdrojů oznámil Antonio Conte Dele Allimu, aby si našel nový klub. Že nezapadá do jeho plánů. Očekává se tak, že Angličan tento měsíc z klubu odejde..Před rokem byl Alli spojován se svým objevitelem Mauriciem Pochettinem v Paris Saint-Germain, nyní je - díky svému hernímu deficitu - podle všeho rizikovým zbožím i pro mnohem méně zvučná jména. O zapůjčení ofenzivního hráče prý uvažují v Newcastlu, Evertonu a West Hamu.

Aaron Ramsey (Juventus)

To samé v bledě modrém. Kdysi obří talent, který poslední měsíce a roky nemůže najít někdejší formu. Pokud se dá věřit zvěstem, je Velšan blíže než kdy jindy k tomu, aby se tento měsíc rozloučil s Allianz Stadium. V této sezóně nastoupil za Starou dámu ve všech soutěžích jen pětkrát, což naznačuje, že je nadbytečný. A Ramsey se tak chce vrátit do Premier League. V úvahu má připadat podobný okruh kubů jako u Alliho, doplněný snad ještě o domovský Arsenal.

Sergino Dest (Barcelona)

Je veřejným tajemstvím, že Barcelona se potřebuje zbavit několika hráčů, aby pokrátila své mzdové náklady a získala prostředky na přestupy. Dest je jedním z hráčů na sell listu. Sledovat jej má Bayern, Arsenal a Chelsea. Možnost dočasně jej získat nevzdal ani Destův bývalý klub Ajax, pokud  tedy v zimě přijde o Noussaira Mazraouiho. Barca údajně věří, že po nedávném návratu Daniho Alvese má za Destu důstojnou náhradu. 

Mauro Icardi (PSG)

Mauro Icardi přišel o místo v základní sestavě PSG po letním příchodu Lionela Messiho a se svou rolí na vedlejší koleji není pochopitelně spokojený. Takže hledá způsoby, jak se z této nespokojenosti vyvléct. Jednou možností má být jeho bývalý klub Inter Milán, s alternativou  výpůjčky si pohrávají i Juventus, Arsenal a Tottenham Hotspur. V letošní sezoně zatím 28 letý hráč nastoupil za PSG ve 20 zápasech a vstřelil pět branek. 

zdroj: Sportskeeda