eFotbal

Návrat ztraceného syna přesně po 20 letech? Mak ukončil svou misi v Sydney a jedná se Slovanem

Návrat ztraceného syna přesně po 20 letech? Mak ukončil svou misi v Sydney a jedná se Slovanem
Návrat ztraceného syna přesně po 20 letech? Mak ukončil svou misi v Sydney a jedná se SlovanemFlashscore
"Belasí" z bratislavského Tehelného pole vstřelili v rámci třiapadesáti soutěžních bitev nedávno skončené sezony 2023/2024 112 branek a naprázdno vyšli pouze čtyřikrát. I to svědčí o tom, že s ofenzivou a gólovou produktivitou mistrovský Slovan problémy neměl.
Reklama
Reklama

Útok v hlavním městě našich východních sousedů by se však i tak posílit mohl. Účet Futbalové Zákulisie na síti X nabídl informaci, že vedení úřadujícího šampiona Niké ligy aktuálně jedná s Róbertem Makem.

Byť je jednaosmdesátinásobnému reprezentatnovi Slovenska už 33 let, známá bratislavská adresa se veteránů nebojí a kupříkladu Juraj Kucka posílil struktury Slovanu až po svém konci ve Watford, kdy mu bylo pětatřicet. 

ČTYŘI SEZONY NA STŘELNICI A DOST? MIKLOŠKOVI BY SE ÚDAJNĚ V OSTRAVĚ ZAMLOUVAL JABLONECKÝ MUŠKETÝR MARTINEC

Rychlík, jenž může nastupovat jak ve středu útoku, tak na křídelních pozicích, by tak v případě dotažení celé záležitosti navázal na Róberta Vitteka či Filipa Hološka, kteří se do klubu vraceli jakožto ostřílení matadoři ze zahraničí.

Mak, jenž by dorazil jako volný hráč po vypršení kontraktu, má za sebou úspěšné působení v australské A-League. V barvách FC Sydney nasázel během dvou sezon dvacet branek a další tři trefy přidal v jiných soutěžích. 

EXPLZEŇSKÝ MEDVEDĚV SPADL Z RUSKÉ PREMIER LEAGUE A MOHLA BY SE HO ZNOVU TÝKAT SLOVENSKÁ LIGA

Když byl v Maďarsku (Ferencváros), Turecku (Konyaspor), Rusku (Zenit Petrohrad), Řecku (PAOK Soluň) či Německu (Norimberk), na taková čísla nikdy nedosáhl a do Bratislavy by tak mohl dorazit ve střelecké pohodě.

Jestliže by se se Slovanem skutečně domluvil na dvouletém kontraktu, na staré známé místo by se vrátil přesně po dvaceti letech. Kvůli volání mládežnické akademie Manchesteru City totiž opustil Bratislavu v létě 2004. A bleděmodrá barva by ho pronásledovala dál. Vyznávají ji totiž nejen Citizens nebo Sydney, ale i samotný Slovan.