eFotbal

Nejdřív Jurásek, pak Joao Felix? Benfica chce svůj klenot zpět

Nejdřív Jurásek, pak Joao Felix? Benfica chce svůj klenot zpět
Nejdřív Jurásek, pak Joao Felix? Benfica chce svůj klenot zpětFlashscore
Benfica má obří ambice. Přišel Ángel di Maria, dotahuje se i přestup Davida Juráska ze Slavie Praha. Tím to ale nekončí. Velkoklub z Lisabonu chce zpět svůj klenot.
Reklama
Reklama

Budoucnost Joaa Felixe v Atléticu Madrid totiž není zdaleka jistá. Portugalec upadl v nemilost Diega Simeoneho, což vyústilo v jeho odchod do Chelsea na druhou polovinu minulé sezony.

Tým z Premier League se ale rozhodnul nepodepsat Felixe natrvalo, což s jeho budoucností zacloumalo jakbysmet. Je velmi nepravděpodobné, že by zůstal v Atléticu, ačkoli v této fázi není příliš mnoho klubů, které by měly zájem o jeho podpis.

Jedním z nich je Paris Saint-Germain a Felix o přestup k francouzskému mistrovi velmi stojí. Podle portugalského listu Record se však do hry zapojila i Benfica.

Ta by si mohla dovolit pouze Felixovo hostování, ale Atletico je této možnosti otevřené, pokud budou podmínky podobné těm, za kterých se madridský klub dohodl s Chelsea.

Felixovu situaci bude v létě určitě třeba sledovat. V současné době by se měl vrátit do Atletica Madrid na začátek předsezónní přípravy, ale je velmi nepravděpodobné, že by v klubu zůstal.