eFotbal

Nejen Hancko. Odchod z Letné se může týkat i Karabce, o kterého podle Italů projevila zájem Atalanta Bergamo

Nejen Hancko. Odchod z Letné se může týkat i Karabce, o kterého podle Italů projevila zájem Atalanta Bergamo
Nejen Hancko. Odchod z Letné se může týkat i Karabce, o kterého podle Italů projevila zájem Atalanta BergamoFlashscore
Atalanta Bergamo, jež patřila v posledních letech k nejútočnějším celkům celého Starého kontinentu, už přivedla v rámci letního přestupového okna jak čtyřiadvacetiletého nigerijského útočníka Lookmana, tak o rok mladšího brazilského středopolaře Édersona.
Reklama
Reklama

Respektovaný italský kouč Gian Piero Gasperini ovšem stále nemá dost a nyní cílí podle přestupového specialisty Ginalucy Di Marzia také na devatenáctiletého záložníka Sparty a české jednadvacítky Adama Karabce, jenž k tomuto datu absolvoval na ligové úrovni 65 zápasů s bilancí šesti branek.

Podle Italů má mladý hráč letenského "S" velký potenciál a velký prostor pro další zlepšení. Server gianlucadimarzio.com vypichuje i jeho univerzálnost - může plnit roli středního záložníka i křídla.

Útočně laděný tým z Gewiss Stadium pro více než 21 tisíc diváků, jenž rozjede nový ročník Serie A venkovním vystoupením proti Sampdorii Janov, má však na ofenzivních postech nemalou konkurenci a nynější svěřenec Briana Priskeho by se musel v Bergamu pořádně ohánět.

Tuhý boj o místo ostatně dobře zná i dvaadvacetiletý obránce David Heidenreich, jenž se v áčku Atalantu nikdy výrazněji neprosadil a momentálně je zapůjčen v Jablonci.

P.S.: S Odchodem z Generali Česká pojišťovna arény je v těchto dnech spojován také slovenský zadák Dávid Hancko, jehož pro změnu lanaří Feyenoord Rotterdam.

Zdroj: gianlucadimarzio.com