eFotbal

Nejlepší XI složená z hráčů LaLigy: Jaké hvězdy se aktuálně prohánějí po španělských pažitech?

Nejlepší XI složená z hráčů LaLigy: Jaké hvězdy se aktuálně prohánějí po španělských pažitech?
Nejlepší XI složená z hráčů LaLigy: Jaké hvězdy se aktuálně prohánějí po španělských pažitech?Flashscore
Poprvé za více než deset let nemá hvězdná jedenáctka La Ligy ve svém obsazení jména Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Pro mnohé velká ztráta, ale i tak španělská nejvyšší soutěž vykazuje velká jména v tamních klubech. Zkusili jsme vybrat nejlepší možnou sestavu z hráčů, kteří se aktuálně prohánějí po tamních pažitech. V jakém složení by tedy naskočila do hry?
Reklama
Reklama

Povolení vést tento tým by neměl nikdo jiný než Diego Simeone. Argentinský stratég dovedl Atletiko Madrid k dalšímu mistrovskému titulu a pro fanoušky tohoto klubu je už jasným talismanem štěstí. Co se týče rozestavení, tak vybraný tým by operoval v řadách 4-4-2.

Mezi třemi tyčemi by operoval zkušený slovenský legionář Oblak, který je mnohými označován jako jeden z nejlepších gólmanů současnosti. Mezi hráči v poli se asi o velká překvapení nejedná a zastoupení obou celků z Madridu doplněné o hvězdy Barcelony naboural jen Jules Koundé ze Sevilly. Vedle něj by operoval Giménez, zatímco na stranách by rychlými výpady způsobovali problémy Mendy s Trippierem.

Středu zálohy by vládly jména ze San Bernabéu. Casemiro i Kroos mají dostatek zkušeností, které by doplnili po stranách Pedri a Llorente. Také útok by vykazoval zajímavou ofenzivní sílu, neboť Benzema patří k hlavní palební síle Bílého baletu, stejně tak uruguayský veterán Suárez v barvách celku hrajícího doma na stadionu Wanda Metropolitano.

Nejlepší XI současné La Ligy: Oblak, Trippier, Koundé, Giménez, Mendy, Casemiro, Pedri, Kroos, Llorente, Benzema, Suárez

Zdroj: transfermarkt.com