eFotbal

Největší favorité na post, který poslední roky na Old Trafford patřil Pogbovi

Největší favorité na post, který poslední roky na Old Trafford patřil Pogbovi
Největší favorité na post, který poslední roky na Old Trafford patřil PogboviFlashscore
V roce 2016 se opětovně vytvořilo partnerství, které mělo být velkým příslibem. Opak je ale tak trochu pravdou a přítomnost Paula Pogby v Manchesteru United nelze hodnotit příliš pozitivně. Přesun z Juventusu za 89 milionů liber je vnímán jako špatná investice a jisté je, že spolupráce již v dalších sezónách pokračovat nebude. O tom, kam francouzský záložník zamíří, ještě rozhodnuto není, stejně tak o tom, kdo ho na Old Trafford nahradí. Tady jsou tři favorité, které si údajně nizozemský kouč Erik ten Hag oťukává.
Reklama
Reklama
3) Frenkie de Jong (Barcelona)

Důvěra v krajany se již mnohým stratégům vyplatila, ale některým taktéž vymstila. Jméno Frenkie de Jong figuruje na jídelníčku Rudých ďáblů delší dobu a nový kouč jej označil za jeden z nejdůležitějších cílů. Pětadvacetiletý záložník je prověřenou tváří, kterou si navíc Ten Hag moc dobře pamatuje z Ajaxu, kde se podílel na jeho vývoji. Překážkou v přesunu by v tomto případě nemusely být finance, ale fakt, že si Manchester United v další sezóně nezahraje Ligu mistrů.

2) Sergej Milinkovič-Savic (Lazio Řím)

Sedmadvacetiletýsrbský internacionál se v mnohém podobá Pogbovi. Dlouholetá součástka římského Lazia se jeví jako ideální varianta, ale italský klub se nebude své hvězdy chtít vzdát bez tučného odstupného. Milinkovič-Savic je na radaru předních ostrovních klubů již delší dobu, avšak neobjevila by se nabídka, která by obměkčila jeho současného chlebodárce. Jisté je, že v tomto případě by se Na Old Trafford pořádně plácli přes kapsu.

1) Nicolò Barella (Inter Milán)

V posledních třech letech se Nicolò Barella vypracoval v jednoho z předních záložníků Serie A. Inter Milán si jej vyhlédl v Cagliari a pětadvacetiletý záložník se výraznou měrou podílel na zisku mistrovského titulu v sezóně 2020/21. Dařilo se mu také v národních barvách, kde se svým týmem ovládl evropský šampionát odehraný v minulém roce. Jeho schopnost servírovat nádherné přihrávky pomáhá celému týmu, neboť jeho přemýšlení a následné řešení není prvoplánové a snadno čitelné. Inter Milán na tom není finančně zrovna růžově, proto by se určitě dalo domluvit na ceně, která by byla zajímavá pro obě strany.

Zdroj: Zdroj: thehardtackle.com