eFotbal

Nejvyšší soutěž potřebujeme v Pardubicích udržet, tvrdí před zápasem se Spartou odhodlaně Solil

Nejvyšší soutěž potřebujeme v Pardubicích udržet, tvrdí před zápasem se Spartou odhodlaně Solil
Nejvyšší soutěž potřebujeme v Pardubicích udržet, tvrdí před zápasem se Spartou odhodlaně SolilFlashscore
Sestupové, respektive vzhledem k deficitu Karviné, spíše barážové vody, se Pardubicím značně přiblížili. Šest kol před koncem základní části jsou předposlední. A v neděli navíc jedou na Spartu, která sice není v největší pohodě, ale o to víc se potřebuje chytit.
Reklama
Reklama

Pardubice, respektive jejich zřejmě nejcennější aktivum, záložník Tomáš Solil se výletu na pražskou Letnou i přes fakt, že jako tým na výhru čekají už pět kol a na jaře tak ještě nevyhráli, rozhodně neobávají. Naopak. “Pro nás, jako hráče, je to výborná příležitost. Můžeme se ukázat před více lidmi, protože na takové zápasy chodí více fanoušků než na jiné. Čeká nás velmi fyzicky náročný zápas. Určitě se budeme snažit před takovým soupeřem předvést. Motivaci určitě máme,” prohlásil v předzápasovém rozhovoru pro klubové stránky Solil.

A doufá, že na Spartě nakopnou Pardubice k záchraně v nejvyšší soutěži. Právě proto, aby podobné zápasy, jako je ten nedělní mohli hrát i v budoucnosti. “Dokázali jsme postoupit, ale teď tu nejvyšší soutěž potřebujeme v Pardubicích hlavně udržet. Věřím, že se nám to povede a liga tady zůstane,” hlásí odhodlaně Solil.

A co tedy od Sparty Solil v neděli očekává na hřišti? “Sparta bude chtít hrát kombinační fotbal. Myslím si také, že trávník bude v mnohem lepším stavu než na jiných hřištích. To se ale pouze domnívám. Proto si myslím, že bude Sparta chtít hrát rychlý fotbal směrem dopředu. Na hrotu útoku mají vysokého hráče, kterého musíme uhlídat. To budou takové důležité aspekty, na které se musíme připravit a předvést bojovný výkon,” plánuje pardubický záložník.

zdroj: fkpardubice.cz