eFotbal

Nemám v hlavě ambice, že bych se chtěl dostat do zahraničí, drží se při zdi Kadlec. Proč si vybral Boleslav?

Nemám v hlavě ambice, že bych se chtěl dostat do zahraničí, drží se při zdi Kadlec. Proč si vybral Boleslav?
Nemám v hlavě ambice, že bych se chtěl dostat do zahraničí, drží se při zdi Kadlec. Proč si vybral Boleslav?Flashscore
I když se v únoru 2020 Václav Kadlec rozloučil s profesionální kariérou, zhruba o rok a půl později ho máme zpět a ještě se smlouvou v Mladé Boleslavi v kapse...
Reklama
Reklama

"V tu chvíli mě vůbec nenapadlo, že bych ještě někdy hrál fotbal. Užíval jsem si rodinný život a přemýšlet, co budu dělat dál," uvedl na webu fkmb.cz dnes již bývalý hráč TJ Sokol Červené Janovice, za které si zahrál spolu s Řepkou, Jiránkem a Bednářem.

Aktuálně se stav jeho kolena nezhoršuje. "Řekl jsem si, proč ne, a postupem času zjistil, že opakovaně operovaná noha drží. S panem Paskou jsme zvažovali, kde bych se měl pokusit o restart fotbalové kariéry a navrhnul jsem Mladou Boleslav z několik důvodů, mezi kterými byla krátká dojezdová vzdálenost z kraje Prahy, kde bydlím, znalost hráčů mladoboleslavského kádru, ať už ze Sparty, nebo reprezentace, a také trenérská osobnost pana Jarolíma, se kterým jsem se potkal v reprezentaci," vyjmenoval tři důvody výběru Mladé Boleslavi bývalý forvard Sparty či Eintrachtu Frankfurt.

Nejprve se začal připravovat s boleslavským béčkem a absolvoval s ním čtrnáctidenní blok. "První týden byl tvrdý, ale potom už to bylo dobrý. To mě utvrdilo v tom, že to můžu zkusit. Dříve koleno oteklo jako baňka už po jednom tréninku," uvedl na fkmb.cz devětadvacetiletý exreprezentant.

Ten má na současné adrese nově kontrakt do 30. června 2022. "Po podpisu profesionální smlouvy v Mladé Boleslavi nemám v hlavě ambice, že bych se chtěl dostat do zahraničí. Jsem rád, že koleno drží, a když bych vyběhl do ligového zápasu, byl bych v tu chvíli nejšťastnějším hráčem na hřišti. Zahrát si ještě ligu, to bych opravdu chtěl. Když jsem se dostal do kádru áčka, bylo by blbý tak nepřemýšlet. Přeji si být především zdravý, fotbal mě stále baví, a možná víc než dříve, protože možnosti hrát ho si nyní vážím," uzavřel na oficiálních stránkách osmého týmu Fortuna:ligy nový kolega Skaláka, Matějovského, Škody, Suchého a spol.

Myslíte, že bude v neděli 12. září v domácím duelu proti Sigmě alespoň v nominaci a na lavičce náhradníků?

Ředitel Sparty o Letné: Rádi bychom zůstali, ale často slyšíme nářky fanoušků, že tohle a tamto v aréně nefunguje

Zdroj: fkmb.cz