eFotbal

Neprodáme! Liverpool se brání zájmu Al Ittihadu o Salaha

Neprodáme! Liverpool se brání zájmu Al Ittihadu o Salaha
Neprodáme! Liverpool se brání zájmu Al Ittihadu o SalahaFlashscore
Jednatřicetiletý egyptský křídelník se opětovně stal objektem spekulací s přesunem do Saúdské Arábie. Šance Al Ittihadu nicméně krom jiného snižují informace o rozbrojích uvnitř kabiny mezi “evropskými” hvězdami a koučem Nunem Espiritem Santem.
Reklama
Reklama

Liverpool nemá podle informací BBC v plánu prodat Mohameda Salaha, přestože se objevily nové spekulace, které ho spojují s přestupem do saúdské ligy, píše BBC. O jednatřicetiletého egyptského útočníka, který do Reds přišel v roce 2017 z Říma, má údajně zájem Al Ittihad.

Liverpool nicméně hráče, který loni v létě podepsal novou tříletou smlouvu, v přestupovém okně přes ochotu Arabů nabídnout vysokou sumu (některé spekulace hovoří o devadesáti milionech liber) nehodlá prodat.

Proti variantě přestupu se vyjádřil ústy svého agenta i sám Salah. "Mohamed je i nadále oddán Liverpoolu. Kdybychom uvažovali o odchodu z Liverpoolu, loni v létě bychom smlouvu neprodloužili," citovala BBC Salahova agenta Ramyho Abbase.

Za nepravděpodobný označily Salahův odchod i dvě legendy Liverpoolu s kontakty na vedení klubu, tedy bývalý bek Dejan Lovren a útočník John Barnes. BBC nicméně naproti tomu zmiňuje frustraci, kterou měl dát Salah najevo, když byl Jurgenem Kloppem střídán při remíze v úvodním utkání sezony proti Chelsea.

Al Ittihad je zároveň podle Guardianu připraven nabídnout nejlépe placenému hráči v dějinách Liverpoolu dvouletý kontrakt na 360 milionů liber a zdvojnásobit tak původní nabídku ze začátku léta. Na druhé straně, proti zamýšlené transakci hovoří některé zprávy ze Saudské Arábie, kde mělo dojít ke konfliktu v kabině mezi hvězdami Al Ittihadu jako je Benzema či Jota na straně jedné a Nunem Espiritem Santem na straně druhé. První dva jmenovaní podle některých informací po několika měsících už mají zvažovat odchod.