eFotbal

Nezasloužili jsme si prohrát, mračil se trenér Bohemians. Jsem strašně naštvaný a zklamaný, tvrdil Veselý

Nezasloužili jsme si prohrát, mračil se trenér Bohemians. Jsem strašně naštvaný a zklamaný, tvrdil Veselý
Nezasloužili jsme si prohrát, mračil se trenér Bohemians. Jsem strašně naštvaný a zklamaný, tvrdil VeselýFlashscore
Šestadvacet střeleckých pokusů, to už je pořádná porce. Jenže Bohemians nakonec prohráli s Jabloncem v utkání Chance Ligy 1:2, a tak se trenér Klokanů Jaroslav Veselý po závěrečném hvizdu ve vršovickém Ďolíčku mračil. "Jsem strašně zklamaný a možná i naštvaný. Nezasloužili jsme si prohrát, ale prohráli jsme, to je realita," vykládal do kamer O2 TV. To, že jeho svěřenci pálili jako u Verdunu, ho neuspokojilo. Týmu vyčítal lehkovážnost v obraně i nepřesnost v koncovce.
Reklama
Reklama

"Měli jsme 26 zakončení, ale strašně málo toho šlo do brány. Útočná fáze byla problém. Minulé kolo jsme byli asi třetí nejvíce zakončující tým, k čemu nám je ale počet střel, když jsme dali gól jen z penalty," bezmocně rozhazoval rukama kouč Klokanů. "Proto jsem naštvanej, už jsme takhle prohráli utkání s Duklou. Kdybychom hráli blbě a soupeř nás jednoznačně přehrál, tak řeknu, stane se. Ale takové porážky tým sráží a jsou zlomové," měl jasno Veselý.

Dokázal přiznat, že své šance měl i Jablonec, ale bylo jich méně než si vypracovali Pražané. "Oba týmy byly lepší dopředu než dozadu. Oba měly stejný problém s rychlostí. Ale my jsme měli více vyložených gólových příležitostí," tvrdil přesvědčivě.

"Na startu druhé půle jsme měli dvě vyložené příležitosti, to se lámal chleba. Měli jsme jít na 2:1, ale místo toho jsme dostali my gól na 1:2. A to ze situace, co ani šance nebyla. Trošku jsme tam zaspali. Sami jsme nedali sólové nájezdy. Minimálně to mělo skončit remízou. Soupeř to ubojoval," konstatoval Veselý.

"Jsou dvě věci, které budu hráčům vyčítat. Určitě nedůslednost vzadu, kdy jsme v některých fázích byli lehkovážní. Měli jsme být důraznější, dostupovat a poradit si s míči za obranu. A samozřejmě byla problém útočná fáze," pojmenoval nedostatky trenér Bohemians.

Bylo to divoký, nervy jsme měli až do konce, přiznal kouč Jablonce Kozel. Našel netradičního pomocníka