eFotbal

Nigerijec Kareem ve Vlašimi zaujal. Věřím, že bude posilou, hlásí sportovní ředitel Jícha

Nigerijec Kareem ve Vlašimi zaujal. Věřím, že bude posilou, hlásí sportovní ředitel Jícha
Nigerijec Kareem ve Vlašimi zaujal. Věřím, že bude posilou, hlásí sportovní ředitel JíchaFlashscore
Jestliže se něčeho v druholigové Vlašimi bojí, práce s cizinci to není. Sportovní úsek středočeského celku se proto v posledních dnech domluvil na kontraktu s další zimní posilou ze zahraničí, jíž se stal teprve dvacetiletý pravý bek z Nigérie Peter Oluwajuwonlo Kareem.
Reklama
Reklama

Mladý obránce už se k výběru hlavního kouče Martina Hyského připojil již na samotném startu letošní zimní přípravy, naskočil do pěti přípravných duelů ze šesti a trenérský štáb dokázal zaujmout.

V defenzivní linii FC Sellier & Bellot se tak potká například s exsparťanem Jiřím Kulhánkem či bývalým zadákem Baníku Petrem Bredou.

Na Dukle budu trpět, přiznává brněnský kanonýr Řezníček. Boj o postup? Nezáleží už jen na nás, lituje

Kareem dorazil do tuzemského prostředí z nigerijského celku Imperial FC, s tím, že v loňském roce byl v rodné zemi zapůjčen v klubu Ikorodu CFC.

"Jedná se o mladého a zajímavého hráče, který věřím bude pro tým posilou. Jsme rádi, že jsme mohli Petera získat a podepsat s ním smlouvu,“ uvedl na stránkách fcsbvlasim.cz sportovní ředitel Jan Jícha.

Debut ve F:NL bude čekat mladého afrického zadáka první březnový víkend v domácím klání proti Varnsdorfu. Vlašim vstoupí do odvetné části ročníku 2023/2024 z osmé pozice.

Hostouň dostala nařezáno od Sparty, přesto slyšel trenér Rodinger chválu na svůj tým