eFotbal

Nová doba? Ronaldo údajně dostal od United zelenou k odchodu, má to však dvě podmínky

Nová doba? Ronaldo údajně dostal od United zelenou k odchodu, má to však dvě podmínky
Nová doba? Ronaldo údajně dostal od United zelenou k odchodu, má to však dvě podmínkyFlashscore
Anglickými médii běží nové informace, které mluví o tom, že vedení Manchesteru United je ochotno za splnění dvou podmínek nechat Cristiana Ronalda opustit klub.
Reklama
Reklama

Red Devils údajně přislíbili portugalskému útočníkovi odchod z Old Trafford jenom za předpokladu, že s klubem prodlouží smlouvu do roku 2024 a odejde pouze na hostování.

Není tajemstvím, že sedmatřicetiletý střelec touží hrát Ligu mistrů, což by v dresu Rudých ďáblů tuto sezonu nemohl, a tak se mu vedení United snaží vyjít vstříc.

Portugalská hvězda si prostřednictvím svého agente Jorge Mendese už posledních pár týdnů hledá nové angažmá, to se pochopitelně vedení anglického klubu nelíbí, a tak se snaží s Ronaldem dohodnout alespoň na prodloužení smlouvy a hostování.

To by znamenalo, že pokud by United v příští sezoně skončili do čtvrtého místa, Ronaldo by si za rok mohl opět zahrát Ligu mistrů v dresu Red Devils.

V posledních dnech se mluvilo o zájmu Atlética Madrid, to by ale bylo vzhledem k tomu, že Ronaldo hrál v minulosti za Real Madrid, bylo velmi kontroverzní rozhodnutí.

Zdroj: sport.aktuality.sk, thesun.co.uk