eFotbal

Nové Teplice? Zatím 13 odchodů a 11 nováčků včetně Dramého či zboží ze Slavie i Slovanu Bratislava...

Nové Teplice? Zatím 13 odchodů a 11 nováčků včetně Dramého či zboží ze Slavie i Slovanu Bratislava...
Nové Teplice? Zatím 13 odchodů a 11 nováčků včetně Dramého či zboží ze Slavie i Slovanu Bratislava...Flashscore
Přípravu na nový soutěžní ročník 2022/2023 už zahájil i teplický soubor ze Stínadel a první příprava léta čeká na svěřence kouče Jiřího Jarošíka již v sobotu proti čerstvě třetiligovému Ústí nad Labem.
Reklama
Reklama

Zatím nejvýraznější novou tváří severočeského kádru je bývalý stoper Příbrami či Slovácka Soufiane Dramé, v jehož případě ladí teplické vedení jeho příchod z Karviné.

"Jsme na všem dohodnuti a zbývá pouze lékařská prohlídka, po které podepíšeme smlouvu. Příchod stopera byl pro nás jednoznačnou prioritou po odchodu Mohameda Tijaniho. Věříme, že ho Soufiane dokáže nahradit," uvedl na fkteplice.cz sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

S Prostějova, v němž působil před Teplicemi, si kouč Jarošík vytipoval krajního záložníka Jakuba Urbance.

Na testech je nyní dvacetiletý forvard Slovanu Bratislava Roman Čerepkai, jenž dosud na Tehelném poli nastupoval zejména za béčko.

Povolení připravovat se s týmem má i devatenáctiletý slávista Jakub Křišťan, jenž strávil poslední sezonu ve Vlašimi. Z Edenu by měl dorazit na přestup.

Z béčka si první tým vyzkouší pětici Vicu Bulmaga, Mohamed Elmaghrabi, Jakub Hora, Dominik Procházka a Matyáš Vachoušek, s tím, že z hostování z Ústí se minimálně na přípravu vrátila dvojice Jakub Emmer a Josef Švanda.

Nové kontrakty podepsali jak Ngosa Nsunzu a Luděk Němeček, tak Tomáš Kučera. "S Tomášem jsme byli od konce sezóny v jednání, podpis se trošku opozdil kvůli jeho dovolené, ale jsme moc rádi, že jsme se dohodli, protože v jarní části po dlouhém zranění podával velmi dobré výkony, které věříme, že s herní praxí půjdou ještě nahoru," doplnil ředitel Rudolf Řepka.

A co konce? Výčet odchodů není zrovna krátký. Pryč už jsou Čtvrtečka, Tijani, Fortelný, Prošek, Succar, Sejk i Krunert, s tím, že po konci kontraktů opustili Stínadla také Mazuch, Hasil, Mareš, Černý nebo Moulis, jenž je nyní na testech v druholigové Dukle.

Teplický kádr pro letní přípravu:

Tomáš Grigar, Filip Mucha, Luděk Němeček, Alois Hyčka, Tomáš Vondrášek, Jan Knapík, Štěpán Chaloupek, Jan Shejbal, Ngosa Nsunza, Lukáš Mareček, Robert Jukl, Daniel Trubač, Patrik Žitný, Tomáš Kučera, Ladislav Kodad, Filip Žák, David Ledecký, Josef Švanda, Jakub Emmer, Mohamed Elmaghrabi, Jakub Urbanec, Vicu Bulmaga, Dominik Procházka, Jakub Hora, Matyáš Vachoušek, Jakub Křišťan, Soufiane Dramé, Roman Čerepkai.

Přihrávka nártem i placírkou mě nebolí, necítím to, pochvaluje si Bořil a říká: Doufám, že si ještě zahraju

Zdroj: fkteplice.cz