eFotbal

Novinky v Interu: Cuadrada na úvod vybučeli, Calhanoglu na odchodu

Novinky v Interu: Cuadrada na úvod vybučeli, Calhanoglu na odchodu
Novinky v Interu: Cuadrada na úvod vybučeli, Calhanoglu na odchoduFlashscore
Inter Milán má za sebou první střetnutí nového ročníku italské Serie A. Na domácím hřišti porazil Monzu 2:0, dvěma góly zazářil Lautaro Martínez a solidně se uvedla i nová posila Nerazzurri, Marko Arnautovič. Ne vše je ale zalité sluncem.
Reklama
Reklama
Arnautovič začal asistencí, Sommer čistým kontem

Inter Milán do nového ročníku vstoupil vítězstvím nad Monzou poměrem 2:0. V základní sestavě domácích se objevily hned dvě nové posily. Yann Sommer lapil dva pokusy hostů a vychytal čisté konto, Marcus Thuram odehrál vedle Lautara Martíneze 66 minut, svůj debut ale v branku nepřetavil.

Místo něj se do hry dostal Marko Arnautovič a rakouský útočník už se do statistik zapsal. V 76. minutě unikl po levém křídle a parádní kolmou přihrávkou vyzval ke skórování neomylného Martíneze.

Své první minuty za milánský velkoklub odehráli také Carlos Augusto, Juan Cuadrado, Davide Frattesi a Yann Aurel Bisseck. 

Na Cuadrada se bučelo

Zatímco ale čtyři zmíněné posily vítal po příchodu na hřiště potlesk, na Juana Cuadrada se na San Siru bučelo. Pětatřicetiletý kolumbijský záložník totiž celých osm let strávil v turínském Juventusu a během mnoha vzájemných zápasů došlo k několika kontroverzím. 

O nepříjemném uvítání informoval italský novinář Giorgio Musso, který ale jedním dechem uvedl, že již při podpisu ročního kontraktu mu část ultras působení v Turíně odpustila. 

Odehrál Calhanoglu poslední zápas?

Podle francouzského listu L’Equipe se Inter Milán začíná obávat ztráty svého klíčového záložníka. Posilu do svých řad hledá Al-Ahli a nyní svou pozornost otočil na Hakana Calhanoglua. Prioritou byl původně Marco Verratti, následně Piotr Zielinski.

Ani jeden z nich ale volání Saúdské Arábie nevyslyšel, na řadu tak přichází rodák z německého Mannheimu. Roli v případném přesunu devětadvacetiletého tureckého reprezentanta může sehrát i krajan Merih Demiral. Ten o víkendu do Al-Ahli přestoupil za rovných 20 milionů eur.