eFotbal

Novinky z tábora Juventusu: O které hráče se na přestupovém trhu zajímá Stará dáma?

Novinky z tábora Juventusu: O které hráče se na přestupovém trhu zajímá Stará dáma?
Novinky z tábora Juventusu: O které hráče se na přestupovém trhu zajímá Stará dáma?Flashscore
Aktuální sedmá příčka v tabulce Serie A po jejím třicátém kole přiživuje spekulace o tom, že si Juventus v další sezóně Ligu mistrů nezahraje. Stará dáma ale nechce přijít o pohárovou Evropu nadobro, i proto chce být na letním přestupovém trhu aktivní a do týmu přivést nové zajímavé tváře. Podívejme se na jména, která jsou spojována s příchodem do Turína.
Reklama
Reklama
3) Wilfried Gnonto (Leeds)

O nadějnou devatenáctiletou kometu Leedsu se zajímá hned několik zvučných adres. Podle portálu Talksport jsou v pozoru a jeho výkony bedlivě sledují v Chelsea, Juventusu či v AC Milan. Právě Stará dáma je jedním z adeptů na zisk mladého útočníka, který má v Leedsu smlouvu až do roku 2027. To signalizuje holý fakt, že anglický klub jej ze svého područí propustí jedině v případě lukrativní nabídky.

Foto: Leeds United FC

2) Davide Frattesi (Sassuolo)

Předmětem zájmu má být podle deníku Gazzetta dello Sport také italský záložník Davide Frattesi. Opora Sassuola má být jednou z priorit Juventusu pro letní přestupové období. Generální ředitel Sassuola Giovanni Carnevali připustil, že o hráče je nejen na Apeninském poloostrově zvýšený zájem, ale také naznačil, že Stará dáma nemá předem vyhráno.

Foto: US Sassuolo Calcio

1) Arkadiusz Milik (Marseille)

Svými výkony si polský útočník řekl o to, aby italský gigant projevil zájem o delší spolupráci. Juventus má v nadcházejících dnech oficiálně oznámit uplatnění opce na Arkadiusze Milika. Na tento týden je naplánovaná schůzka s jeho agentem a kmenový hráč Marseille by měl podepsat smlouvu do roku 2026. Olympique tím získá 7 milionů eur plus další 2 miliony v bonusech, jak hlásí Corriere dello Sport.

Foto: Juventus FC