eFotbal

Nový cíl rekordmana Petržely. Ve škole jsem měl samé pětky, ty se mi líbí, smál se. Slavit přijede i Limberský

Nový cíl rekordmana Petržely. Ve škole jsem měl samé pětky, ty se mi líbí, smál se. Slavit přijede i Limberský
Nový cíl rekordmana Petržely. Ve škole jsem měl samé pětky, ty se mi líbí, smál se. Slavit přijede i LimberskýFlashscore
Pět stovek odehraných zápasů. Čtyřicetiletý záložník Milan Petržela dosáhl během duelu v Mladé Boleslavi na historický milník. Radost byla o to větší, že jeho Slovácko vyhrálo 1:0. Petržela hrál do 64. minuty a po utkání se svěřil se svými pocity pro O2 TV Sport. „Měl jsem tu pětistovku v hlavě Je to krásné číslo, ale budu ho chtít posouvat,“ svěřil se a naznačil novou rekordní metu. „Jelikož jsem měl ve škole samé pětky, tak pětka se mi docela líbí. Tak třeba tři pětky by se mi líbily,“ dodal s tím, že na oslavu přijede na Moravu i jeho kamarád David Limberský.
Reklama
Reklama

Petržela si v sobotu večer užíval. I kvůli pětistému zápasu, do nějž nastoupil, byl středem pozornosti. „Jelikož si vezeme tři body z Boleslavi, kde to nikdy není jednoduché, tak je to dokonalý den. Do večera je ale ještě daleko,“ smál se do kamer.

Následně popsal, co všechno jej ještě v sobotu čeká. „Pojedeme domů s veselou, to je jasný. A jede za mnou na Moravu můj kamarád David Limberský, takže se potkáme. Půjdeme na kávu a probereme to,“ culil se čtyřicátník.

Slovácko s jubilantem Petrželou vyhrálo v Boleslavi. Hradec dostal nařezáno ve Zlíně, důležité body mají Pardubice

Co má s bývalým parťákem z Viktorie Plzeň v plánu, to nastínil jen hodně zlehka. „Pojíme, něco popijeme a uvidíme, jak to bude probíhat,“ neprozradil, jaká bude další náplň oslav vypadat.

Sám se na jubilejní zápas nechtěl přehnaně soustředit. Jenže historický milník všechny okolo zajímal. „Každý mi to předhazoval, hodně lidí se mě na to ptalo. Ještě mi to asi úplně nedochází. Je to ale krásné číslo. Budu to chtít ale ještě někam posunovat,“ naznačil Petržela, že ještě zdaleka nekončí. Jako další milník si stanovil číslo 555.