eFotbal

O Bundeslize jsem vždy snil, přiznal po podpisu Černý. Sportovní ředitel VfL tvrdí, že jeho vývoj zdaleka neskončil

O Bundeslize jsem vždy snil, přiznal po podpisu Černý. Sportovní ředitel VfL tvrdí, že jeho vývoj zdaleka neskončil
O Bundeslize jsem vždy snil, přiznal po podpisu Černý. Sportovní ředitel VfL tvrdí, že jeho vývoj zdaleka neskončilFlashscore
VfL Wolfsburg se předposlední červnový pátek pochlubil třetí letní posilou, kterou se po čtyřiadvacetiletém obránci Cedricu Zesigerovi a jeho defenzivně laděném vrstevníkovi Mortizi Jenzovi stal o rok starší Václav Černý.
Reklama
Reklama

Pětadvacetiletý křídelník, jenž prožil v Twente Enschede díky 15 brankám a 13 gólovým asistencím životní sezonu mezi dospělými, ve ve Volkswagen Areně upsal na příští čtyři sezony až do léta 2023.

"Jsme rádi, že si Václav vybral Wolfsburg a naši cestu. Je to velmi nebezpečný hráč, který v Enschede prokázal své kvality a jeho vývoj zdaleka nekončil. Jsme přesvědčeni o tom, že ve VfL může udělat další krok ve své kariéře a bude důležitou součástí naší ofenzivy," pronesl na oficiálním webu "vlků" jejich sportovní ředitel Sebastian Schindzielorz.

Na novou výzvu v zelenobílých barvách už se samozřejmě těší i jedenáctinásobný reprezentant Česka a autor čtyř mezinárodních tref, který v minulosti prošel také Ajaxem Amsterdam či Ultrechtem.

"Už se nemůžu dočkat, až vše vypukne. Bundesliga je jednou z nejlepších lig světa. Vždy bylo mým snem hrát zde a jsem moc šťastný, že budu moci v příští sezoně oblékat trikot VfL Wolfsburg," informoval odchovanec Příbrami.

Soutěžní boje začnou pro Černého, Ambrose a spol. jedenáctý srpnový den, kdy se v rámci Německého poháru představí na půdě berlínského Makkabi, který hraje Oberligu, čili tamní pátou nejvyšší soutěž.

Čvančara? Ať ještě zůstane a pomůže Spartě do Ligy mistrů, říká Rada. Co by musel střelec po přesunu do ciziny změnit?