eFotbal

Obléknou dres Bílého baletu? Pět jmen která loví Real Madrid

Obléknou dres Bílého baletu? Pět jmen která loví Real Madrid
Obléknou dres Bílého baletu? Pět jmen která loví Real MadridFlashscore
Po polovině soutěže mají na čele osmibodový náskok. Tradiční soupeři Realu se topí ve vlastních problémech a mají sedmnácti (Atletico) respektive osmnáctibodovou (Barcelona) ztrátu. Přesto se Madridští dívají po jménech, která by mohla jejich kádr vylepšit. Těchto pět jmen má být v jeho hledáčku.
Reklama
Reklama
Ryan Gravenberch (Ajax)

Ryan Gravenberch má v Ajaxu už více než rok vynikající formu. Proto se nizozemský záložník pomalu dostává na přestupovou listinu několika klubů. Real Madrid chce přeskočit frontu a podepsat ho v lednu. Podle zpráv Sky Italia a Marcy je Gravenberch hlavním cílem Madridu pro zimní přestupové období. Záložník má v Eredivise smlouvu do roku 2023, a tak by Los Blancos mohli být nuceni počkat minimálně do léta. Největší šancí Realu Madrid na získání Nizozemce v lednu by bylo nabídnout ho na hostování zpět do Ajaxu do konce sezony.

Maxence Lacroix (Wolfsburg)

Má to být mladý Raphael Varane. Což je jméno, které na Santiago Bernabeu už nepůsobí, ale v Realu na něj vzpomínají v dobré. Takže tento příměr Lacroixovi rozhodně nedělá medvědí službu. Podle spekulací španělských novinářů už Carlo Ancelotti požádal Florentina Pereze aby mu jedenadvacetiletého Francouze přivedl.  Hlavním oponentem tohoto transferu má být Thomas Tuchel a Chelsea, která by mladíka Wolfsburgu též ráda ulovila.

Victor Osimhen (Neapol)

Na útočnících se nesmí šetřit. Tak nějak podle všeho v Madridu parafrázují Járu Cimrmanna a jeho divadelní hru Dobytí Severního pólu. Bílý balet má Benzemu a relativně spolehlivě zaskakujícího Joviče, podle všeobecného přesvědčení přivede v létě Mbappého a Peréz si dělá chutě i na Haalanda. Ale výkony Osimeha než si polámal obličejové kosti v Realu též zarezonovaly a Perez má být ochoten schrastit 80 milionů eur na služby mladého Nigerijce.

Matheus Nascimento (Botafogo)

Stále není dostatek útočníků? Real si potrpí na i mladé talenty a "hazard", který podstoupil s Viníciusem juniorem a Rodrygem, dokazuje, že riskovat umí produktivně. Sedmnáctiletý Brazilec přezdívaná “malý Cavani” by mohl být další ze série těchto sázek. Jeho cena je údajně má být navíc z perspektivy Pereze pouhých 5 milionů eur. Real si nicméně možná bude muset na jeho registraci chvíli počkat, než Nascimento oslaví osmnáctiny. Zájem o mladý talent má být též na Ukrajině, kde se o fotbalistu vehementně hlásí Šachťar Doněck.

Denzel Dumfries (Inter Milán)

Holanďan přišel do Interu Milán teprve v létě jako náhrada za Achrafa Hakimiho, ale už nyní je spojován s odchodem ze San Sira. Podle informací španělského deníku Sport jím chce Real Madrid nahradit Daniho Carvajala. Problém může být v tomto případě rezistence Interu, který se prodejem Hakimiho a Lukaka zbavil svých finančních problémů a při “jen” čtyřbodovém náskoku na čele před městským rivalem z AC nebude chtít oslabovat.

zdroj: Sportskeeda