eFotbal

Obletované hvězdy Leverkusenu. Perspektivní zboží, které by mohlo v létě zvednou kotvy

Obletované hvězdy Leverkusenu. Perspektivní zboží, které by mohlo v létě zvednou kotvy
Obletované hvězdy Leverkusenu. Perspektivní zboží, které by mohlo v létě zvednou kotvyFlashscore
Aktuálně třetí tým tohoto ročníku německé Bundesligy to myslí s návratem do Ligy mistrů vážně. Bayeru se letos skutečně daří v domácí soutěži, ale také v Evropské lize nezanechal špatnou vizitku. Tým složený z mladých perspektivních hráčů by ale mohl v létě doznat celé řady změn, neboť některé součástky si hlasitě říkají o mnohem lepší nabídky z věhlasnějších adres. Podívejme se na perspektivní zboží Leverkusenu, která by mohlo již za pár týdnů zvednout kotvy.
Reklama
Reklama
4) Patrik Schick

Ředitel Bayeru o jeho odchodu nechce ani slyšet. Český legionář zapůsobil již před rokem na evropském šampionátu a skvělou formou se prezentuje také v tomto ročníku Bundesligy. Lepším střelcem v této soutěži je pouze Robert Lewandowski. Ihned se objevili zvěsti, že by právě polského útočníka mohl Schick nahradit, ale zájem má být také na Ostrovech, kde jsou skloňovány kluby jako Arsenal či Manchester City.

3) Moussa Diaby

Dvaadvacetileté francouzské křídlo roste s každým zápasem a mnozí se shodují na tom, že již svůj současný klub dávno přerostlo. Moussa Diaby by se mohl vrátit do PSG, které jej vychovalo, ale ve hře o jeho zisk jsou taktéž Real Madrid či Manchester United. Jeho cenovka by však mohla sehrát svou roli, neboť Bayer svou hvězdičku ocejchoval 100 miliony eur.

2) Florian Wirtz

V Německu se shodnou, že Florian Wirtz je budoucností tamní reprezentace. Podle listu Bild si osmnáctiletý klenot může vybírat ze zástupu obdivovatelů, ale jeden z nich má přeci jen náskok před ostatními. Ofenzivní záložník je od malička velkým fanouškem katalánského klubu a shodou okolností je výběr z Camp Nou jedním z nápadníků. Vyhrají v tomto případě sportovní ambice nebo láska ke klubovým barvám Barcelony? Zvědavý je i Bayer Leverkusen, který by v případě jeho odchodu inkasoval velmi zajímavou sumu.

1) Piero Hincapié

Ofenzivní zboží Leverkusenu je pro mnohé velmi lákavé, ale zajímavé kousky je možné nalézt také v defenzivě. Dvacetiletý střední obránce ekvádorského původu Piero Hincapié je v posledních dnech silně spojován s Tottenhamem. Kohouti však musí jednat rychle, neboť obdivovatelů je mnohem více. Bayer v něm nalezl oporu, po které nyní prahnou také AS Řím, AC Milán, Neapol či Sevilla. Nebude to levné, neboť má s německým klubem smlouvu až do roku 2026.

Zdroj: bild.de/marca.com