eFotbal

Obměna Liverpoolu pokračuje. Zkušený harcovník nechce pokračovat, zamíří na jih

Obměna Liverpoolu pokračuje. Zkušený harcovník nechce pokračovat, zamíří na jih
Obměna Liverpoolu pokračuje. Zkušený harcovník nechce pokračovat, zamíří na jihFlashscore
Záloha Liverpoolu bude potřebovat obměnit, což dobře ví nejen fanoušci, ale i vedení tradičního klubu. Tomu měl nedávno oznámit zkušený James Milner své rozhodnutí, co dál. Kariéru sice nekončí, nicméně své působení v Liverpoolu ano.
Reklama
Reklama

Po vypršení smlouvy na Anfieldu na konci sezony se 37letý hráč stane volným hráčem. V Liverpoolu, kam v roce 2015 zamířil z Manchesteru City, zanechal velkou stopu. Za tým Jurgena Kloppa nasbíral 326 vystoupení a vstřelil 26 gólů, což je nejvíce, co kdy v jednom klubu nastřílel.

Během svého působení v Liverpoolu vyhrál Milner Premier League, FA Cup, Carabao Cup, Ligu mistrů, Superpohár, Community Shield i mistrovství světa klubů.

Přestože vstoupil do soumraku své kariéry, 61násobný anglický reprezentant v této sezóně stále nastoupil do 37 zápasů ve všech soutěžích.

Klopp je velkým obdivovatelem bývalého hráče Aston Villy a předpokládá se, že by rád prodloužil jeho pobyt i na další rok.

Do hry však dle talkSPORT vstoupila štika z jižního pobřeží. Velký zájem totiž projevil Brighton. Ten doufá, že vyhlídka, že si v příští sezoně zahraje za Brighton v Evropě - buď v Evropské lize, nebo v Evropské konferenční lize - bude stačit k tomu, aby si zajistili jeho služby.

Není to poprvé, co se Brightonu podařilo získat hráče Liverpoolu, kterému končí smlouva.

V roce 2020 ulovili Milnerova bývalého spoluhráče Adama Lallanu, který se stal klíčovým hráčem pod vedením Grahama Pottera a nyní Roberta De Zerbiho.