eFotbal

Obrovské překvapení! Bayern Mnichov doma selhal a ztrácí na Leverkusen už sedm bodů

Obrovské překvapení! Bayern Mnichov doma selhal a ztrácí na Leverkusen už sedm bodů
Obrovské překvapení! Bayern Mnichov doma selhal a ztrácí na Leverkusen už sedm bodůFlashscore
Bayern Mnichov v 18. kole německé fotbalové ligy doma prohrál s Brémami 0:1 a na vedoucí Leverkusen ztrácí už sedm bodů. O první výhře Werderu ve vzájemném zápase od roku 2008 rozhodl v 59. minutě bývalý hráč Bayernu Mitchell Weiser.
Reklama
Reklama

Bayern může snížit náskok vedoucího Leverkusenu ve středu, kdy ho čeká dohrávka odloženého utkání s Unionem Berlín. Brémy popáté za sebou neprohrály a v tabulce jsou dvanácté s náskokem devíti bodů na sestupové příčky. Brankář Jiří Pavlenka sledoval utkání pouze z lavičky náhradníků.

Mönchengladbach bez dlouhodobě zraněného Tomáše Čvančary doma podlehl Augsburgu 1:2. Domácí šli sice ve 26. minutě do vedení zásluhou Siebatcheua, ale po výměně stran hosté bleskově otočili během čtyř minut.

Ve 47. minutě srovnal Tietz a obrat dokonal Engels. Tomáš Koubek strávil utkání na lavičce Augsburgu. Domácí mohl těšit alespoň návrat Stefana Lainera, jemuž byla před 178 dny diagnostikována rakovina mízních uzlin. Jednatřicetiletý obránce v 71. minutě na hřišti nahradil Netze.

Borussia na svém hřišti nebodovala poprvé od loňského září a v tabulce je dvanáctá s náskokem devíti bodů na sestup. Augsburg má o dvě příčky výše o jeden bod navíc.

Německá liga - 18. kolo:Bayern Mnichov - Brémy 0:1 (59. Weiser), Mönchengladbach - Augsburg 1:2 (26. Siebatcheu - 47. Tietz, 51. Engels).

Tabulka: