eFotbal

Od Bicana k Lukakovi

Od Bicana k Lukakovi
Od Bicana k LukakoviFlashscore
Celkem tři díly nabídne magazín Hattrick fotbalovým příznivcům ve třech po sobě jdoucích přílohách k mistrovství světa. První část je už nyní k mání v nejnovějším vydání. Je věnována nejen historii a prvním šampionátům, ale i současnosti, neboť Hattrick představuje možnou hvězdu katarského mistrovství Romela Lukaka z Belgie, moc toužícím po zlaté medaili.
Reklama
Reklama

Nejprve ale pohled do „pravěku“ světového šampionátu. Můžete si osvěžit paměť, či dozvědět nové informace o šampionátu v roce 1934, kdy českoslovenští fotbalisté získali stříbrné medaile v Římě. Hvězdou prvního mistrovství byl brankář František Plánička i hráči Oldřich Nejedlý a Antonín Puč. Chybí vám tady jedno jméno, jméno nejlepšího střelce nejen té doby Pepiho Bicana? Ano, na mistrovství světa za Československo nehrál a proč tomu tak bylo, se dozvíte v magazínu Hattrick.

Pokud je vám doba předválečná na hony vzdálená, můžete se v této příloze začíst do příběhu belgického bijce Romela Lukaka. Neprožíval zrovna ideální dětství, ale vyšvihl se za jednoho z nejlepších hrotových útočníků současnosti. A že má přes sto kilo, což je hmotnost na vrcholového fotbalisty skoro nepochopitelná? I s tím si Romelu umí poradit a přeměnit to na svoji přednost.

To vše v prvním dílu přílohy magazínu Hattrick o světových šampionátech.