eFotbal

Od Krmenčíka to prý bylo slibné - naznačil svoje přednosti v soubojích a udržel nahoře několik míčů...

Od Krmenčíka to prý bylo slibné - naznačil svoje přednosti v soubojích a udržel nahoře několik míčů...
Od Krmenčíka to prý bylo slibné - naznačil svoje přednosti v soubojích a udržel nahoře několik míčů...Flashscore
Slavia nastoupila proti Liberci (3:1) poprvé v sezoně od úvodní minuty s útočným tandemem Michael Krmenčík a Jan Kuchta. Zatímco prvně jmenovaný, jenž na place vydržel do 75. minuty, než byl nahrazen Madsenem, si připsal gólovou asistenci, druhý zmíněný forvard měl po závěrečném hvizdu bilanci 1+1.
Reklama
Reklama

Jak se jejich spolupráce jevila Jindřichu Trpišovskému? "Myslel jsem si, že budeme nebezpečnější, hlavně v první půli. Kuchta se na postu desítky trochu hledal, ztratil několik míčů. Krmenčík ale naznačil svoje přednosti v soubojích, udržel nahoře několik míčů. Postupně se to zlepšilo, v druhé půli z toho vyústil gól i některé další šance," pronesl na webu slavia.cz muž zodpovědný za výkony a výsledky úřadujícího mistra.

Bývalý hráč Bohemians, Žižkova, Slovácka, Teplic i Liberce má po sedmi startech na svém kontě 6 branek, což není vůbec špatné. I tak k němu měl jeho nadřízený výhrady...

"Pro Kuchtu je to velká změna, je něco jiného dohrávat na desítce zápas, než tam hrát o začátku do plné a odpočaté obrany. Varianta to ale určitě je i do budoucna, oba se postupně zlepšili, dalo nám to jiné ingredience, dva silové hráče, musíme si na to ale trochu zvyknout," přidal na slavia.cz pětačtyřicetiletý odborník ze Sinobo Stadium.

Za produktivitu dvou jmenovaných zodpovídají i hráči, kteří je mají zásobovat správnými míči. "Celkově byl ale v problém v tom, že jsme se nedokázali prosadit přes defenzivní hráče, ať už jeden na jednoho, nebo tandemově. Krmenčík i Kuchta potřebují servis hlavně ze stran, který přišel až ve druhé půli. S oběma jsme spokojení, hlavně od Krmenčíka to byl slibný výkon, i když ještě musí přidat, měli jsme si v první půli vytvořit větší tlak,“ zakončil trenér, jenž za pár měsíců oslaví již čtyři roky na sešívané lavičce.

Zdroj: slavia.cz