eFotbal

Ofenzivní mladé pušky, na které má na hráčském trhu spadeno Kloppův Liverpool

Ofenzivní mladé pušky, na které má na hráčském trhu spadeno Kloppův Liverpool
Ofenzivní mladé pušky, na které má na hráčském trhu spadeno Kloppův LiverpoolFlashscore
Liverpool v posledním ligovém kole senzačně padl s West Hamem, což však nemění nic na tom, že se v této sezóně prezentuje skvělými výsledky a velmi schopným týmem. Dokazuje to nejen v Premier League, ale i v Lize mistrů. Zatímco většina ostrovních konkurentů během uplynulého léta výrazně zbrojila a utrácela, na Anfield Road se žádné vzrušení nekonalo. Možná již ale v lednu by mohla tým posílit nová ofenzivní tvář. Se kterými jmény jsou Reds spojováni?
Reklama
Reklama
4) Arnaut Danjuma (Villarreal)

Specialista na přestupy Fabrizio Romano nedávno potvrdil zájem Liverpoolu o křídelníka Villarrealu. Čtyřiadvacetiletý nizozemský reprezentant přišel do La Ligy z Bournemouthu za 25 milionů eur a rychle se etabloval v člena základní jedenáctky. Na Ostrovech se proslýchá, že o jeho služby prahne nejen Liverpool, ale i Newcastle či Leeds.

3) Karim Adeyemi (RB Salzburg)

Jméno v posledních týdnech hojně skloňované. Karim Adeyemi je vnímán jako jeden z nejslibnějších mladíků v Evropě a jeho popularita roste každým dnem. Hvězdička Salzburgu je hojně spojována s Realem Madrid, ale spekuluje se taktéž o zájmu Bayernu Mnichov či Liveproolu. Ve svých devatenácti letech by mohl být velkou posilou s dlouhodobým příslibem. V Rakousku jej označují jako nový Haaland, který právě na této adrese taktéž zazářil.

2) Antony (Ajax)

Některé britské zdroje v posledních dnech hovořily o plánu přivést v lednu na Anfield Road talentovanou tvář z Amsterdamu. Jednadvacetileté brazilské křídlo přišlo do Ajaxu v roce 2020 a od té doby stihlo v 59 soutěžních zápasech vstřelit 14 gólů a přidat 15 asistencí. Za své výkony si již vysloužil pozvánku do reprezentace „kanárků“ a Reds by měli využít jeho schopností i díky vlídné cenovce, která činí 14 milionů liber.

1) Jérémy Doku (Rennes)

Ve Francii to vnímají jako hotovou věc, také v Anglii vnímají signály, že by belgický legionář Jérémy Doku mohl zavítat do Liverpoolu. Současná akvizice Rennes je pro mnohé neznámé jméno, které však v pouhých devatenácti letech vykazuje obrovský talent. Účastník Ligue 1 jej před rokem pořizoval za 23,4 milionů liber, ale od té doby jeho cenovka vzrostla. Třicet milionů by však na jeho odlov mělo stačit.

Zdroj: sportskeeda.com