eFotbal

Olmo se přiblížil k návratu do katalánské metropole. Španělská média ale hovoří ještě o jedné variantě pro Barcelonu

Olmo se přiblížil k návratu do katalánské metropole. Španělská média ale hovoří ještě o jedné variantě pro Barcelonu
Olmo se přiblížil k návratu do katalánské metropole. Španělská média ale hovoří ještě o jedné variantě pro BarcelonuFlashscore
Zatímco Nico Willams se rozhodl po evropském šampionátu pro setrvání ve svém nynějším klubu, Dani Olmo z německého Lipska s největší pravděpodobností zamíří zpátky do Barcelony. Ve hře je ale podle španělských médií ještě jeden hráč, který by mohl být pro Katalánce levnější alternativou.
Reklama
Reklama

Nico Williams se rozhodl pro setrvání v Bilbau, ale další hrdina španělské reprezentace při cestě za evropským zlatem, Dani Olmo, s největší pravděpodobností do Barcelony přestoupí.

Informoval o tom renomovaný novinář Fabrizio Romano, podle kterého se rozhodlo po dnešním setkání představitelů Lipska s ředitelem Barcelony Decem. Španělský křídelník souhlasil s podmínkami smlouvy a měl by u svého bývalého zaměstnavatele podepsat do roku 2030.

Zdroj: Španělská fotbalová reprezentace

Německý celek by měl poté obdržet minimálně 55 milionů eur, dalších 7 milionů eur by mohlo dorazit následně v podobě nejrůznějších bonusů. Španělská média ale tento přestup se stoprocentní jistotou zatím nereferují.

Tamní deník Sport přišel s informací, že na pozici levého křídla by mohli Katalánci angažovat Federica Chiesu, který byl španělskému vicemistrovi nabídnut již na jaře.

Šestadvacetiletý záložník si hledá angažmá poté, co s ním nepočítá nový kouč turínského Juventusu Thiago Motta. Na stole má nabídky od Lazia, Neapole a Interu Milán, již delší dobu se spekuluje také o Manchesteru United. Nyní se připojila Barcelona, která by mohla talentovaného Itala získat za asi 20 milionů eur.

Ve prospěch Chiesy tak hrají finanční prostředky, v jeho neprospěch ale až příliš mnoho zdravotních potíží, především s kolenem. Zdá se tedy, že Barcelona upřednostní evropského šampiona z Lipska.