eFotbal

Opava posiluje zadní řady. Ze Slovácka má jistotu směrem do defenzivy přinést Srubek

Opava posiluje zadní řady. Ze Slovácka má jistotu směrem do defenzivy přinést Srubek
Opava posiluje zadní řady. Ze Slovácka má jistotu směrem do defenzivy přinést SrubekFlashscore
Po pěti letech věrné služby v Uherském Hradišti mění klubové barvy třiadvacetiletý obránce Jaromír Srubek. Čerstvá posila druholigové Opavy se může pochlubit dvanácti prvoligovými starty a jednou trefou. Ve Slezsku podepsal kontrakt na tři a půl roku a s týmem odcestuje na soustředění na Slovensku.
Reklama
Reklama

Srubek naskočil na podzim v barvách Slovácka do čtyř ligových utkání. V sezónách 2021 až 2023 sbíral herní praxi v druholigovém Vyškově. S ním si vyzkoušel i baráž o prvoligovou příslušnost, kterou MFK v dvojzápase se Zlínem neuhrálo. V FNL se může pochlubit 45 starty.

[a href="/clanek-241958-Po-Prostejovu-a-Myjave-sahla-Lisen-take-do-kadru-lidra-MSFL-a-ze-Zlinska-privedla-dvojici-novych-zal.html"][b]Po Prostějovu a Myjavě sáhla Líšeň také do kádru lídra MSFL a ze Zlínska přivedla dvojici nových záložníků

„Je to pro mě ještě čerstvé, ale pocity jsou jednoznačně pozitivní. Těším se, až se zabydlím v kabině a poznám kluky, v tom mi pomůže soustředění. Fyzicky se cítím dobře, celou přípravu jsem absolvoval na Slovácku a jsem připravený. Těším se na to, až poprvé vyběhnu na hřiště, uvidím fanoušky a velký stadion. Je to pro mě nová kapitola, ve které chci napsat hezký a úspěšný příběh," uvedl po svém příchodu Jaromír Srubek na klubových stránkách Opavy.

Slezský tým, který bude do jara FNL vstupovat z devátého místa v tabulce, si od jeho příchodu slibuje prvoligové zkušenosti v zadních řadách. „Srub je skvěle fyzicky připravený hráč, odolný v osobních soubojích a dominantní u standardních situací. Jsem moc rád, že se nám povedlo přivést hráče s vítěznou mentalitou, který navíc moc stál o přestup do našeho klubu,“ okomentoval příchod stopera místopředseda představenstva Opavy Martin Latka.