eFotbal

Opustí nakonec Vlkanova kabinu Votroků? Hlasitý zájem prý projevil mistr z Plzně

Opustí nakonec Vlkanova kabinu Votroků? Hlasitý zájem prý projevil mistr z Plzně
Opustí nakonec Vlkanova kabinu Votroků? Hlasitý zájem prý projevil mistr z PlzněFlashscore
Podle informací deníku Sport a serveru iSport.cz zatoužila po Adamu Vlkanovovi mistrovská Viktoria Plzeň. Zahraje si nakonec šikovný záložník Ligu mistrů? Západočeši mají údajně o hradecký klenot eminentní zájem.
Reklama
Reklama

Adam Vlkanova se stal po loňské úspěšné sezóně v dresu tehdejšího nováčka žádaným zbožím na přestupovém trhu. V sezoně vstřelil osm branek a na stejný počet jich nahrál. Navíc dovedl ligového nováčka a běžně spíše o záchranu bojující Hrade Královéc na šesté místo. Což bylo nejlepší umístění Východočechů od roku 1963.

Hradecké vedení ale dalo všem zájemcům o klubový klenot jasnou cenovku. Minimálně pětadvacet milionů korun. Většina zájemců tedy od zájmu okamžitě couvla, pouze Slavia se snažila ujednat cenu na deset milionů. Marně.

Nyní se však ozval majitel plzeňského klubu Adolf Šádek, který dle deníku Sport a serveru iSport.cz již před soubojem s Karabachem nabídl Hradci osm milionů korun s tím, že pokud Plzeň přes ázerbájdžánský celek projde a postoupí do Ligy mistrů, doplatí mu dalších pět milionů korun. Ani to však Hradec neoslovilo. 

Po plzeňském postupu se však měli obě strany vrátí k jednacímu stolu, u kterého se bude hledat vzájemná shoda. I vzhledem k dobrým vztahům by měla být šance dojít ke kompromisu relativně velká. Hradec může o něco slevit, Plzeň oproti tomu – vzhledem k pěkným příjmům z Ligy mistrů – může přidat.

Na východě Čech navíc nechtějí Vlkanovovi šlapat po štěstí. Vedení klubu je prý údajně srozuměno s tím, že dlouholetý kapitán klubu má před sebou asi životní nabídku. Navíc, s bonbónkem v podobě Ligy mistrů. Zároveň stále platí, že pod cenou se kapitána zbavit nehodlají. Možností je i hráčské kompenzace. Inu, čas mají oba kluby do osmého září…

Zdroj: iSport.cz