eFotbal

Park Princů domovinou pro Sancha nebude. Rýsuje se ale možnost hledat štěstí v Londýně

Park Princů domovinou pro Sancha nebude. Rýsuje se ale možnost hledat štěstí v Londýně
Park Princů domovinou pro Sancha nebude. Rýsuje se ale možnost hledat štěstí v LondýněFlashscore
Jedním z největších témat letošního léta je na přestupovém trhu otázka budoucnosti anglického reprezentačního křídla Jadona Sancha. Čtyřiadvacetiletý hráč s největší pravděpodobností v Manchsteru United pokračovat nebude, ačkoliv se s koučem Erikem ten Hagem usmířil. Povedou jeho další kroky na Stamford Bridge?
Reklama
Reklama

Rudí ďáblové jej v roce 2021 přivedli z Dortmundu s vizitkou hvězdy budoucnosti. Sancho je vnímán jako velký talent i dnes, ale pravdou je, že na Old Trafford se mu příliš nedařilo. Souviselo s tím i menší herní vytížení, které vedlo ke sporu s nizozemským trenérem.

NOVÁČEK PREMIER LEAGUE IPSWICH MÁ NOVÉHO SPOLUVLASTNÍKA, DO KLUBU VSTOUPIL HVĚZDNÝ ZPĚVÁK SHEERAN

Ten jej nakonec odstavil od týmu a anglický mladík nakonec nalezl jarní azyl v Dortmundu. Borussia se po sezoně nebránila hráče získat zpět trvale, ale nakonec ji odradila vysoká cenovka. Zájem opadl i u Juventusu či PSG a nyní se zdá, že jedinou možností mimo Manchester United může být londýnská Chelsea.

Čtyřiadvacetileté křídlo by mohlo na Stamford Bridge zamířit na roční hostování s následným povinným odkupem. Součástí transferu by mohla být i hráčská výměna s finanční kompenzací. Londýnský klub opět výrazně mění podobu svého kádru a kromě četných odchodů též mohutně zbrojí.

Foto: Manchester United FC