eFotbal

Perspektivní bundesligové tváře, které by mohly brzy zamířit do náručí ostrovních gigantů

Perspektivní bundesligové tváře, které by mohly brzy zamířit do náručí ostrovních gigantů
Perspektivní bundesligové tváře, které by mohly brzy zamířit do náručí ostrovních gigantůFlashscore
Německá Bundesliga patří k nejlepším evropským ligovým soutěžím, proto není žádným překvapením, že o tamní akvizice projevují zájem i další prestižní adresy ze Starého kontinentu. Podobné přestupové spekulace se nevyhýbají ani gigantům z Premier League. Podívejme se na čtyři perspektivní tváře, které by mohly brzy zamířit do jejich náručí.
Reklama
Reklama
4) Patrik Schick (Leverkusen)

Kouč Manchesteru United Erik ten Hag očekává, že se v nejbližší možné době rozloučí s portugalským veteránem Cristianem Ronaldem. Podle webu mirror.co.uk v hlavě živí tři jména, která by za něj mohla na Old Trafford putovat. Jedním z nich je i český legionář Patrik Schik. Kmenový hráč Leverkusenu má za sebou skvělou minulou sezónu, ale v té aktuální se stejně jako zbytek Bayeru hledá. Možná přišel čas zkusit další výzvu, kterou možnost hrát za Rudé ďábly rozhodně je.

Foto: Bayer 04 Leverkusen

3) Evan Ndicka (Frankfurt)

Kouč Mikel Arteta má v plánu i nadále posilovat tým, který by chtěl být úspěšný v Premier League i v pohárové Evropě. Dalším střípkem skládačky by mělo být podle webu Givemesport příchod nového středního obránce. Tento zdroj uvádí, že Gunners mají v hledáčku třiadvacetiletého francouzského beka Evana Ndicku, kterému po této sezóně vyprší smlouva s Frankfurtem. V Londýně by měl zvýšit konkurenci a být alternativou za brazilského legionáře Gabriela.

Foto: Eintracht Frankfurt

2) Jeremie Frimpong (Leverkusen)

Již v lednu by se mohla odehrát bitva o služby jednadvacetileté defenzivní hvězdičky Leverkusenu. Jeremie Frimpong se etabloval do role stabilní součástky základní sestavy a jeho kvality využívá také národní výběr Nizozemska. Podle Football Transfers jeho angažování zvažují londýnská Chelsea a Manchester United. Jisté je, že německý zaměstnavatel bude požadovat tučné odstupné, které by mohlo Frimponga zařadit mezi největší přestupy letošní zimy.

Foto: Bayer 04 Leverkusen

1) Youssoufa Moukoko (Dortmund)

Sedmnáctiletý německý útočník Youssoufa Moukoko podepsal smlouvu s britskou agenturou Unique Sports Managements, která se stane aktivní v druhé polovině listopadu, kdy hráč dosáhne věku osmnácti let. Podle listu Football Insider je to považováno za krok k usnadnění jeho přestupu do Premier League. O jeho služby se má ucházet Liverpool, který v něm větří velký potenciál.

Foto: Borussia Dortmund