eFotbal

Perspektivní Sanneh na Bazalech zapadl jak herně, tak charakterově a do Estonska už se vracet nebude

Perspektivní Sanneh na Bazalech zapadl jak herně, tak charakterově a do Estonska už se vracet nebude
Perspektivní Sanneh na Bazalech zapadl jak herně, tak charakterově a do Estonska už se vracet nebudeFlashscore
Pravý obránce z Gambie Muhammed Sanneh na Bazalech až dosud pouze hostoval z estonského Paide. V současnosti už to ovšem neplatí a jednadvacetiletý bek, jenž se v současnosti nalézá s národním mužstvem své země na soustředění v Turecku, se stal kmenovým hráčem Baníku.
Reklama
Reklama

Ostrava na něj totiž uplatila opci. To vše i přesto, že si na současné adrese připsal pouhých sedm soutěžních startů. Pětkrát nastoupil ve Fortuna:lize a dvakrát v MOL Cupu...

"Česká a estonská liga jsou rozdílné, nejdříve jsme hráče chtěli vidět, jak se popasuje s novým prostředím a způsobem hry, ale Mo tady bez problémů zapadl jak herně, tak charakterově. Je to perspektivní kluk, který se chce zlepšovat, a má pro to předpoklady. Proto jsme uplatnili i opci a Mo je tak už hráčem Baníku," uvedl na stránkách fcb.cz sportovní ředitel Alois Grussmann.

Vše pomohl vyjednat jeho agent Daniel Smejkal. "Pro Muhammeda to nebylo snadné se prosadit v tak kvalitním a širokém kádru, jakým Baník disponuje, ale dokázal přesvědčit o svých kvalitách a váží si toho, že mu klub nabídl smlouvu. Je to pro něj další posun v kariéře," doplnil na webu fcb.cz manažer ze společnosti IFM-M.

Ondřej Smetana s Tomášem Galáskem ho tak jistě budou chtít využít i v průběhu léta, kdy na osmý tým soutěže čekají např. přípravné střety s Opavou, Senicí, Prostějovem či Třincem.

Šádek Hořavovi poděkoval za 8 let služeb. Ten se plánuje rozhodnout o své budoucnosti v příštích dnech...

Zdroj: fcb.cz